Aandacht voor mens & natuur

De wereld een stukje vrolijker & groener maken
Bij BloomPost helpen we je graag om iemand te verrassen met een origineel cadeau, geïnspireerd op de natuur. Laten we samen de wereld een stukje vrolijker en groener maken!

Een slimme verpakking
Wist je dat BloomPost brievenbus bloemen heeft uitgevonden? Wij verpakken ze met behulp van een gepatenteerde technologie, waardoor er geen water nodig is tijdens het transport. Ook is onze bloemenfolie 100% afbreekbaar. Gemakkelijk voor de ontvanger en goed voor het milieu.

Groene cadeaus
Naast onze (droog)bloemen door de brievenbus, hebben we ook een aantal eco-friendly cadeaus zoals bomen, zaden, bollen, fairtrade chocola en biologische bloementhee: allemaal bezorgd door de brievenbus.

Gewoon door de brievenbus
Een origineel cadeau hoeft niet groot te zijn. Liever niet zelfs. Verzending per brievenbuspost laat in bijna alle gevallen een kleinere CO2-voetafdruk achter dan pakketbezorging. Ook proberen wij in onze verpakking en transport zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. Al onze verpakkingen zijn FSC-gecertificeerd en we gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en plastic.

Aandacht voor de mens
Aandacht voor de natuur, maar ook aandacht voor de mens. Wist je dat het krijgen van een bos bloemen een onmiddellijke impact op het geluksgevoel heeft? Daar dragen wij met onze cadeaus graag aan bij. We willen niet alleen onze klanten gelukkiger maken, maar ook onze medewerkers: 100% happiness op de werkvloer! Ook werken we graag samen met instanties die iets goeds doen voor de wereld.

Liefs, Team BloomPost

Een groen kaartje!

Wist je dat onze wenskaarten gemaakt zijn van onze bloem- en plantresten? Extra leuk dus om iemand te verrassen met zo’n groen kaartje!

Thee uit de bergen van Albanië

Deze bio bloementhee komt rechtstreeks uit de bergen van Albanië, waar het wordt geteeld door lokale boeren. Gezond en 100% organisch!

Verzending & verpakking

Door onze cadeaus klein te houden en bewuste materiaalkeuzes te maken, hopen we de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Lees hier meer >

Groene cadeaus 

In ons assortiment vind je steeds meer groene cadeaus, dat zijn cadeaus met een positieve impact op mens en natuur. Onze cadeautips >

100% happiness

Naast een goede relatie met onze klanten & leveranciers, vinden we het ook heel belangrijk dat onze medewerkers vrolijk en gelukkig zijn. Lees hier meer >

Samenwerkingen

Bij BloomPost zijn we meerdere samenwerkingen aangegaan, met een positieve impact op mens en natuur. Benieuwd? Bekijk ze hier >

Onze Green Heroes

Ontmoet onze Green Heroes! Een projectgroep opgericht om door de gehele organisatie meer bewustwording over duurzaamheid te creëren.

In deze projectgroep vind je een mix van collega's: van klantenservice tot IT!

Door nieuwe 'groene' projecten op te zetten, maken we samen (met het hele bedrijf!) de wereld vrolijker & groener.