Bollen & Zaden

Met onze bollen & zaden cadeaus bezorg je iemand dubbele pret; bij het ontvangen van de verrassing én op het moment dat de bollen of zaadjes gaan bloeien! Daarnaast help je ook de natuur een handje. Go green met deze duurzame cadeaus!

Bollen en bloemzaden cadeau

Wil jij iemand feliciteren, succes wensen, vertellen hoe te gek hij of zij is of een warm hart toedragen? Als woorden tekort schieten, laat dan bloemen voor je spreken! Met de unieke zaden cadeaus van BloomPost zaait de ontvanger zijn of haar eigen bloemen met een speciale betekenis. Een klein gebaar dat gegarandeerd een lach op het gezicht zal toveren. En doordat onze bloemzaden cadeaus door de brievenbus passen, is het ook nog gemakkelijk om te geven.

Bloemzaadjes cadeau door de brievenbus

  • Het originele brievenbuscadeau
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • Stevig en stijlvol verpakt
  • Keuze uit veel leuke wenskaarten
  • € 3,99 verzendkosten
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Bloemzaadjes cadeau doen, wat maakt het speciaal?

Wist je dat sinds de Victoriaanse tijd bloemen hun eigen betekenis hebben? Zo kon men in die tijd boodschappen in het geheim naar elkaar versturen. De taal van de bloemen was dus een manier om met elkaar te kunnen communiceren. Zo betekende een anjer bijvoorbeeld dat er haast moest worden gemaakt en de rododendron dat er gevaar heerste. Tot op de dag van vandaag vertelt iedere bloem een bijzonder verhaal, een verhaal dat wij hebben vastgelegd in een uniek cadeau.

De leukste bloemzaden cadeaus van Nederland

Om jouw boodschap op bijzondere wijze over te brengen, hebben wij unieke bloemzaden cadeaus samengesteld. Het brievenbusdoosje bevat zaden van de bloem die jouw persoonlijke boodschap vertegenwoordigd. De ontvanger kan, met behulp van de instructie, zélf zijn cadeau zaaien en zien groeien. Zo kun je niet alleen iemand succes wensen, maar kan de ontvanger ook zélf succes zaaien.

Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan kun je hem of haar ook een Zakje Geluk met een onbeperkte voorraad aan klavertjes vier sturen. Lief, toch?

Bloemzaden voor een groenere wereld

Met onze zaden cadeaus maak jij de wereld een stukje vrolijker, maar ook groener! Al onze producten zijn namelijk duurzaam en geïnspireerd op de natuur. De zaadjes worden verzonden in een duurzame verpakking met FSC keurmerk en per brievenbuspost geleverd wat zorgt voor een lagere carbon footprint.

Service van BloomPost

Bloemzaadjes cadeau doen? De leukste bloemzaden cadeaus vind je bij BloomPost: vrolijk, origineel en gemakkelijk te versturen. Al onze zaden cadeaus versturen wij per brievenbuspost. Hierdoor zijn de verzendkosten laag en hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Wij versturen jouw bloemzaden cadeau al voor € 3,99. Voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder! Op zoek naar een andere cadeautje? Bekijk dan ook onze brievenbusbloemen en brievenbuscadeaus.