Planten & Brievenbus Bomen

Geef een plant cadeau of verras met een boom... door de brievenbus! Een longlastig gift, want bij goede verzorging gaat een plant of boom jarenlang mee. Onze planten en brievenbus bomen hebben allemaal een bijzonder verhaal, zo is er voor iedereen een geschikt cadeau. Leuk om zelf op te kweken!

Plant cadeau

Wil jij iemand een plant cadeau geven? Of misschien wel jezelf? Dan ben je aan het juiste adres bij BloomPost. Wij hebben de gezelligste planten voor elke gelegenheid. Kies voor een mooie groene plant in de woonkamer of ga voor een luchtzuiverende plant om je (thuis)kantoor nieuwe leven in te blazen. Samen bouwen we een urban jungle, want planten heb je nooit genoeg!

Plant cadeau versturen per post

Planten online bestellen was nog nooit zo makkelijk. En onze brievenbus planten in het bijzonder maken een plant cadeau versturen super eenvoudig. Zoals de naam al doet vermoeden, versturen wij deze planten per brievenbuspost. Dat is niet alleen goedkoper (€3,99), maar ook beter voor Moeder Aarde. Extra leuk is dat de ontvanger de plantjes zelf in de meegeleverde mini leatherbag met grondtablet kan planten. 

Ook onze trendy luchtplantjes versturen wij per brievenbuspost. Omdat luchtplantjes eenvoudig te verzorgen zijn, is dit het ideale planten cadeau voor iemand die geen groene vingers heeft. Super leuk voor op de vensterbank!

Plant cadeau bezorgen

Naast brievenbus planten kun je bij BloomPost ook grotere planten laten bezorgen. Wij hebben een planten cadeau voor iedere smaak en gelegenheid. Neem bijvoorbeeld de aloë vera: een plant voor de echte beauty liefhebber. Of wat dacht je van een cactus, leuk voor iemand met een ietwat stekelig karakter (knipoog). Ook hebben we bijzondere exotische planten, zoals onze populaire Schefflera. Deze plant wordt het niet gauw te heet onder de voeten, want hij groeit op lava! Een van onze andere populaire kamerplanten is het Lichtplantje. Dit is een planten cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Kortom: de keuze is reuze!

Een plant cadeau voor elke gelegenheid

Alle planten van BloomPost zijn een groen en origineel cadeau. Maar nog leuker: ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Zo zit er voor elke gelegenheid en elk persoon wel een geschikte plant tussen. Even op een rijtje:

- Stippie. De vrolijkste plant van BloomPost! Een lust voor het oog en de perfecte kamerplant voor iemand met gevoel voor stijl.

- Knuffelcactus. Het perfecte cadeau voor iedereen die jij nu een knuffel zou willen geven. Een plant met een stoer uiterlijk, maar zonder lastige stekels!

- Lavaplant. Een echte daredevil en perfect voor jouw rots in de branding. Deze kamerplant haalt water uit de lavasteen waar hij op groeit.

- Levensboom. De plant die je geeft aan jouw reislustige vriend! De Baobab komt uit Afrika en lijkt op een bonsaiboompje.

- Reuze Pannenkoekenplant. Deze plant heeft wat weg van de klassieke pannenkoekenplant, maar dan veel groter! Populair onder de plantenliefhebbers en een echte aanwinst voor ieder interieur.

- Olijfboom. Een symbool voor kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. Perfect als cadeau bij mijlpalen als een nieuw huis, nieuwe baan of geboorte!

- Koffieplant. Dé verrassing voor een echte koffie-addict. Hiermee kan je straks je eigen koffie oogsten. En hij staat ook nog eens leuk in je vensterbank.

- Theeplant. Liever thee dan koffie? Stuur diegene een theeplant. Een prachtige groenblijvende kamerplant met helderwitte bloemen.

- Frisse wind. Heeft iemand een nieuwe baan, een nieuw huis, een nieuw begin? Start fris met deze kamerplant!

- Skyline plant: Een krachtige kamerplant die ook weinig verzorging nodig heeft. Ideaal voor de beginnende plantenliefhebber.

- Geldboompje. De Pachira brengt positieve energie en staat voor rijkdom en geluk. Ideaal cadeau voor een huwelijk of nieuw huis.

- Ananasplant. Wist je dat deze plant ook wel de anti-snurkplant wordt genoemd? We kennen allemaal wel iemand die deze plant kan gebruiken..

Service van BloomPost

Planten bezorgen wordt nu nog makkelijker met BloomPost. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste groene kamerplanten, planten in pot en brievenbusplanten die iedere ruimte opfleuren. Dus geef een plant cadeau en ervaar de kracht van groen! Onze planten worden inclusief verzorgingstips verstuurd, waardoor de ontvanger nog langer kan genieten van zijn of nieuwe haar groene vriend. Ook voor onze planten geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za). Bezorging van grote planten kost €6,99.

Psst… mag het ook een ander groen cadeau zijn? Kijk dan eens bij onze toffe brievenbusbomen.