Bedankt cadeaus

Wil jij iemand op een speciale manier bedanken? Met de originele cadeaus van BloomPost weet je zeker dat de ontvanger verrast is. Of iemand je nou heeft geholpen met een kleine klus, of omdat iemand er altijd voor je is. Laat ons je helpen om een origineel bedankje te sturen!

Bedankje opsturen

Heeft je zwager je geholpen met tuinieren? Hebben de buren de planten water gegeven toen je op vakantie ging? Of komen opa en oma regelmatig op de kleinkinderen passen? Spreek je waardering uit en stuur een bedankje van BloomPost. Wij hebben het leukste assortiment bedankjes die je eenvoudig via de post verstuurd. Leuk om te geven én super fijn om te krijgen. Een bedankje versturen doe je met BloomPost!

Bedankje opsturen per post

Hulp krijgen is en blijft waardevol. Ook al doet die persoon het uit liefde en hoeft hij of zij er niets voor terug, een bedankje is altijd op zijn plaats. Met de kleine bedankt cadeautjes van BloomPost wordt een bedankje versturen nog leuker én eenvoudiger. Al onze bedankt cadeaus passen door de brievenbus. Je hoeft de ontvanger niet te vragen of hij of zij thuis is, dus jouw bedankt cadeautje blijft een leuke verrassing. Daarnaast zijn de wachttijden kort en de verzendkosten laag. Een bedankje laten bezorgen doen wij al vanaf € 3,95 verzendkosten.

- Het originele bedankt cadeau

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Vandaag besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Uniek assortiment bedankt cadeaus

Met een uniek assortiment aan bedankt cadeaus kun jij een verrassend bedankje opsturen. Neem bijvoorbeeld een bedankt bloemetje. Als uitvinder van de enige echte brievenbusbloemen, kun je bij ons verse bloemen in een brievenbuspakket versturen. De ontvanger krijgt een stijlvol pakket op de deurmat met daarin een fraai boeket bloemen. Deze bloemen komen dagvers van de kweker en worden zonder omwegen naar de ontvanger verstuurd. Door de korte keten en speciale verpakking blijven de bloemen ongekend vers! Je kunt bijvoorbeeld de Sweety als bedankje opsturen of een vrolijke tulpen mix. Daar wordt iedereen blij van!

Je kunt naast onze brievenbusbloemen ook brievenbus droogbloemen als bedankje versturen. Droogbloemen zijn helemaal hip en verwelken niet. Je geeft iemand dan ook een blijvende herinnering als je voor dit bedankt cadeau kiest.

Naast bloemen sturen als bedankje kun je ook een van onze brievenbus cadeaus versturen. Wij hebben super leuke plantjes die door de brievenbus passen, zoals onze leuke bollen en zaden cadeaus. Daarmee kan de ontvanger zelf z'n compliment zaaien. Een klein bedankt cadeautje dat een groot plezier geeft (en de wereld een stukje groener maakt)!

Bij BloomPost vind je een ruim assortiment aan cadeaus waarmee je iemand kan bedanken. Denk bijvoorbeeld aan: 

- Bedankje ouders
- Bedankt juf
- Bedankjes collega's
- Bedankt voor de gastvrijheid
- Bedankt voor de samenwerking cadeau

Bedankt cadeau met extraatje

Een bedankje versturen doe je natuurlijk niet zonder een mooie kaart. Jouw woorden zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Daarom kun je bij BloomPost de leukste en liefste kaarten aan jouw bedankt cadeau toevoegen, uiteraard met voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap. Mag jouw bedankje nog ietsje meer zijn? Kijk dan bij onze extra’s en voeg bijvoorbeeld een heerlijke reep Tony Chocolonely toe aan jouw bedankt cadeau.

Service van BloomPost

Een bedankje opsturen? BloomPost heeft de leukste bedankt pakketjes voor jou paraat: klein gebaar, groot plezier! Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig online en profiteer van lage verzendkosten en een snelle levering: voor 22.00 uur besteld is morgen bezorgd (ma-za)! Vragen? Neem contact met ons op!

Tip: bekijk ook eens onze andere cadeaus! Geef een bosje bloemen, geslaagd cadeau, pensioen cadeautje of wil je iemand succes wensen