Boompje cadeau

Een cadeau waar we bij BloomPost erg trots op zijn: brievenbus boompjes. Je kunt nu een boompje cadeau doen aan je moeder, vader, neefje of beste vriend! Met dit originele cadeau willen we de wereld een stukje groener maken. Geef een boompje cadeau, en je geeft een cadeau dat jarenlang meegaat!

Geef een boompje cadeau: super origineel!

Wil jij iemand verrassen met een duurzaam en groen cadeau? Geef een boompje cadeau! Het boompje wordt verzonden door de brievenbus, en is dus duurzamer dan een pakketzending. De ontvanger hoeft ook nog eens niet thuis te zijn om dit leuke brievenbus cadeau in ontvangst te nemen. Ideaal ook voor als je iemand niet kunt bezoeken, maar diegene wel wilt verrassen. Doe dit dan op afstand met een boompje cadeau.

Boompje cadeau van BloomPost

- Geef een boompje cadeau

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit leuke wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Boompje cadeau geven

Hoe verrast zal iemand wel niet zijn als hij of zij een boompje door de brievenbus krijgt! Een super leuk en origineel cadeau als je het ons vraagt. Een brievenbus boom is ook een superleuk cadeau om te geven bij een mijlpaal. Het boompje groeit dan mee met de mijlpaal. Bijvoorbeeld als iemand een baby heeft gekregen, of een nieuw huis. Ook leuk: geef een olijfboom bij een huwelijk, zo wens je kracht en een positief toekomstbeeld.

Speciaal voor jou zetten we al onze boompjes op een rij, zodat je de juiste keuze kan maken voor de juiste persoon.

🌳 De Giant Sequoia is de allergrootste boom ter wereld en staat voor kracht, moed en vastberadenheid. Wie geeft jou kracht in het leven?

🌳 De bloemen van de Bijenboom leveren veel nectar op en lokken bijen en vlinders naar je tuin. Perfect voor een echte natuurliefhebber.

🌳 De Parasolden staat symbool voor moed, levenskracht en standvastigheid. Iets wat we allemaal wel eens kunnen gebruiken. Wie wil jij wat moed inspreken?

🌳 Kracht en herstel, dat is waar de Vlinderstruik voor staat. Een origineel cadeau boompje voor iemand die een moeilijke periode achter de rug heeft.

🌳 Iemand een levend fossiel cadeau geven? De Ginkgo biloba heeft de opkomst en ondergang van de dinosauriërs meegemaakt en is de oudste levende boom op aarde. Hoe bijzonder!

🌳 De volwassen Perzische slaapboom in volle bloei is schoonheid pur sang. Een prachtige boom verdient een prachtige eigenaar!

🌳 Heb jij een vriendschap of een liefde die je koestert? Geef deze zeldzame Acacia cadeau aan een dierbare.

🌳 Breng de Mediterrane sferen bij iemand thuis met een olijfboom. Een symbool van vrede en een bron van culinaire hoogstandjes.

🌳 Ken jij een echte koffiegek? Geef dan een koffieplant cadeau. Een boompje die wat kleiner blijft en op een gegeven moment koffiebonen geeft.

🌳 Ken jij een echte theeleut? Laat hem of haar zelf thee maken! De theeplant is een prachtige groenblijvende plant met helderwitte bloemen.

Service van Bloompost

De leukste boom cadeautjes vind je bij BloomPost, van een olijfboom tot de grootste boom van de wereld. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke kaart toe en jouw brievenbus cadeau is compleet. Al voor € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de nieuwe huiseigenaren. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).