Kleinigheidje

Je hoeft niet altijd groot uit te pakken om iemand een fijn moment te bezorgen. Het zijn vaak de kleine attenties die het meest hartverwarmend zijn. Zoek jij een leuk kleinigheidje voor iemand? Als bedankje, als felicitatie of gewoon zomaar? Dan helpt BloomPost je graag met onze cadeaufavorieten tot 14 euro. Een klein cadeautje, een groot gebaar!

Op zoek naar een kleinigheidje?

Je hoeft niet altijd groot uit te pakken om iemand een fijn moment te bezorgen. Het zijn vaak de kleine attenties die het meest hartverwarmend zijn. Zoek jij een leuk kleinigheidje voor iemand? Als bedankje, als felicitatie of gewoon zomaar? Dan helpt BloomPost je graag met onze unieke cadeautjes: bijzonder voor ieder moment. Klein cadeautje, groot gebaar!

Een klein gebaar voor iedere gelegenheid

Heeft jouw beste vriendin haar diploma gehaald en wil je haar iets leuks geven? Heeft je zwager je geholpen met klussen en zoek je een leuk bedankje? Of hebben jouw ouders een moeilijke tijd achter de rug en kunnen zij wel een lichtpuntje gebruiken? Voor al dit soort gelegenheden heeft BloomPost bijzondere kleinigheidjes die bij een ieder een glimlach op het gezicht toveren. Onze cadeautjes zijn makkelijk om te geven en hartverwarmend om te krijgen! Wie ga jij plezier bezorgen met een van onze unieke cadeaus?

Kleinigheidje per post versturen?

Om de verrassing helemaal compleet te maken, kun je al onze kleinigheidjes per post versturen. Onze brievenbuscadeaus passen namelijk allemaal - je raadt het al - door de brievenbus. Dit maakt het nog eenvoudiger om iemand een cadeautje te geven. Zo kun je jouw kleinigheidje op ieder moment van de week laten versturen. En lange wachttijden, die zijn verleden tijd. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan is er geen paniek in de tent: jouw cadeautje ligt bij thuiskomst gewoon op de deurmat. En fijn voor jou: doordat onze kleinigheidjes door de brievenbus passen, zijn de verzendkosten laag. Dat is ook fijn voor onze planeet trouwens, want brievenbuspost zorgt voor een lagere footprint. Zo is jouw kleinigheidje ook een aardigheidje voor de aarde.

- Originele kleine cadeautjes

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel leuke wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Waarom een kleine attentie met bloemen?

Een bekend spreekwoord luidt “zeg het met bloemen”. Bloemen hebben hun eigen betekenis en kunnen daarom een speciale boodschap overbrengen. Zo staat de acacia voor vriendschap, de goudsbloem voor dankbaarheid en de rode roos voor liefde. Zoek jij een leuk kleinigheidje met bloemen? Dan zijn onze brievenbusbloemen ideaal. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke bos tulpen, kleurrijke blauwe druifjes of de BlooMini: een leuk cadeautje met twee schattige mini-boeketjes.

Zoek je een presentje voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Ook dan hebben wij lieve, kleine cadeautjes. Neem bijvoorbeeld de BlooMemory: een kleinigheidje voor sweet memories. Of de BlooMemory Candle: een klein gebaar waarbij jij je licht kunt laten stralen.

Mag het nog ietsje kleiner (en nóg origineler)? Kijk dan eens bij onze bloemzaden cadeaus. Dit zijn ontzettende leuke cadeautjes met een verhaal. Zo kun je iemand ‘een zakje geluk’ met een onbeperkte voorraad klavertjes vier cadeau doen, of iemand zelf zijn succes laten zaaien met speciale stokroos zaden: een bloem die staat voor ambitie. Super leuk!

Kleinigheidje voor hem, kleinigheidje voor haar...

Een kleinigheidje voor hem, een kleinigheidje voor haar... De kleine cadeautjes van BloomPost zijn er echt voor iedereen! Van je collega of tante tot je beste vriend(in). Bekijk de populaire categorieën en kies het kleinigheidje dat jou aanspreekt. Mag jouw kleinigheidje toch nog ietsje meer zijn? Ga dan naar onze extraatjes. Je kunt je cadeautje bijvoorbeeld vergezellen met een lekkere reep van Tony’s Chocolonely. Yummie!

Service van BloomPost

Van een bloemetje en zaaibommetjes tot een koffie/thee plant, BloomPost heeft de leukste kleinigheidjes voor hem en haar. Je verstuurt ze gemakkelijk per post: verrassingseffect gegarandeerd! Voeg tijdens het bestelproces een leuke wenskaart toe aan het cadeau en maak jouw attentie nog specialer. Wij hebben een kaart voor iedere gelegenheid. Voor al onze presentjes geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen al bezorgd (ma - za). Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 3,99. Naar het buitenland versturen kan trouwens ook.

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Op onze contactpagina vind je ook antwoord op de meestgestelde vragen.

Inspiratie nodig? Kijk dan op onze blog.