Huwelijk cadeaus

Ken jij iemand die binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Maak deze bijzondere gebeurtenis nog specialer met een van onze huwelijkscadeaus. Ook leuk om te geven bij een verloving, jubileum of samenlevingscontract. Liefde moet gevierd worden!

Origineel cadeau huwelijk

Gaan jouw beste vrienden binnenkort trouwen? Of is je tante opnieuw verloofd? Een echte mijlpaal in iemands leven én dus een perfect moment om iemand te verrassen met een huwelijkscadeau van BloomPost! Bij ons vind je leuke en duurzame huwelijk cadeaus voor elk liefdeskoppel. Van (droog)bloemen en planten tot leuke woondecoratie cadeaus. Let’s celebrate love!

Huwelijkscadeau van BloomPost: leuk en gemakkelijk!

Om het aanstaande of kersverse huwelijkskoppel te feliciteren kun je met BloomPost gemakkelijk een huwelijkscadeau opsturen. Al onze huwelijk cadeaus zijn origineel, duurzaam en geïnspireerd op de natuur. Met een verrassing van BloomPost weet je zeker dat jouw cadeau de show steelt (tussen alle andere standaard huwelijkscadeaus)!

Al onze cadeaus worden geleverd in een stevige en stijlvolle cadeauverpakking. Een feestje om te krijgen! Daarnaast zijn wij specialist in brievenbus cadeaus, dus voor veel kleinere cadeaus hoeft de ontvanger niet eens thuis te zijn! Je kunt onze cadeaus ook supersimpel bij jezelf thuis laten bezorgen en meenemen naar het feestje of de visite.

- Het originele huwelijk cadeau

- Ontvanger hoeft vaak niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

(Droog)bloemen als cadeau bruiloft

De bloemen van Bloompost zijn extra speciaal: ze worden namelijk door de brievenbus verzonden! Onze brievenbus bloemen slapen tijdens de reis naar de ontvanger, en komen weer tot leven als de ontvanger ze in het water zet. Zo hebben ze 9 dagen vaasgarantie! Een van onze mooiste en kleurrijkste boeketten is de Sweety. Deze prachtige, liefdevolle kleuren zijn perfect voor een bruiloft. Ook het zusje van de Sweety, de Fancy is een goed bruiloft boeket. Liever traditioneel en stijlvol? Een bos Witte rozen valt altijd goed in de smaak.

Nóg origineler dan brievenbus bloemen zijn brievenbus droogbloemen. Een boeketje droogbloemen gaat ook nog eens veel langer mee dan verse bloemen. Daar kan het bruidspaar nog maanden van genieten. De Bloomposy Pastel is een vrolijk boeketje om op te sturen. Wist je dat we ook leuke wenskaarten hebben? Deze kun je aan elk cadeau toevoegen. Bij de BlooMemory heeft hij zelfs een prominente plek op de houten houder. De leuke droogbloemen + glazen vaasjes + houder met kaart is een perfecte combinatie!

Origineel cadeau voor bruidspaar

Naast (droog)bloemen hebben we ook nog vele andere bruiloft cadeaus. Wat dacht je van een boeketje bloemen dat nooit verwelkt? Het Boeketje van Papier, super duurzaam! Ook is een plant cadeau geven bij een bruiloft altijd een goed idee. De mediterrane Olijfboom staat symbool voor kracht en een positief toekomstbeeld. Een goed cadeau om het bruidspaar veel voorspoed en geluk te wensen.

Voor nog meer geluk stuur je de ontvangers het Geldboompje. Deze leuke groene plant brengt geluk en positieve energie. Naast een plant, kun je ook een boompje sturen. Onze brievenbus boompjes zijn leuk om te sturen bij een mijlpaal. Het boompje groeit dan ‘mee’ met de duur van het huwelijk. Wat dacht je van een mini Olijfboompje of Parasolden?

Service van BloomPost

De leukste huwelijk cadeaus vind je bij BloomPost: van (droog)bloemen tot planten en zelfs bomen. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke wenskaart met lieve boodschap voor het bruidspaar toe en jouw verrassing is compleet. Al vanaf € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de ontvangers. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.