Beterschap

Zoek jij een origineel beterschap cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje van gebruiken? Dan is BloomPost er voor jou. Wij hebben diverse cadeaus die je kunt versturen om iemand beterschap te wensen. Een kleine verrassing, maar een groot gebaar!

Origineel beterschap cadeau

Zoek jij een origineel beterschap cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Dan is BloomPost er voor jou! Wij hebben diverse geschenken die door de brievenbus passen. Daarmee tover jij zeker weer een lach op iemands gezicht. Wie wil jij een hart onder de riem steken? Wij helpen je graag!

Beterschap cadeau per post

Heeft je beste vriend(in) een zware operatie achter de rug, ligt je favoriete collega in het ziekenhuis, of ligt je moeder op bed met een flinke griep? Wat de reden ook mag zijn; van ziek zijn wordt niemand vrolijk. Daarom verdient iedereen die ziek is een kleine oppepper! Wil jij iemand beterschap wensen en een dikke knuffel geven op afstand? Dan kan BloomPost je helpen. Wij hebben een speciaal assortiment gecreëerd met leuke cadeaus die gewoon door de brievenbus kunnen. Een groot plezier om te krijgen en leuk (en eenvoudig) om te geven!

- Het originele beterschap cadeau

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel mooie wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Originele beterschap cadeaus

Als je op zoek bent naar een origineel beterschap cadeau idee, dan ben je bij BloomPost aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk allerlei unieke beterschap cadeaus versturen. Zo kiezen veel mensen voor de BlooMemory Candle om iemand beterschap te wensen. De BlooMemory Candle is een brievenbuscadeau met droogbloemen. Het beterschap cadeau bestaat uit een houten standaard met ruimte voor een geurkaars, handgeselecteerde droogbloemen in een glazen stolpje en jouw persoonlijke wenskaart. Die laatste heeft alle ruimte voor jouw persoonlijke boodschap.

Ook hebben wij de BlooMemory: dit beterschap cadeau bevat een houten standaard met ruimte voor een persoonlijke wenskaart en twee vaasjes met prachtige droogbloemen. Omdat duurzame droogbloemen nooit verwelken, is dit beterschap geschenk een blijvende herinnering. Bekijk ons assortiment voor nog meer persoonlijke cadeaus door de brievenbus.

Waarom is beterschap wensen met onze bloemen speciaal?

Naast een origineel beterschap cadeau, blijven bloemen natuurlijk altijd speciaal om te krijgen! Nu zijn onze bloemen eigenlijk ook uniek, zo kun jij bij ons een boeket bloemen door de brievenbus laten bezorgen. Met onze originele brievenbusbloemen fleur jij iemand zeker op. En met 9 dagen vaasgarantie, kan de ontvanger er extra lang van genieten. Wil jij liever iemand opvrolijken met een boeket droogbloemen? Bekijk dan onze brievenbus droogbloemen voor een duurzaam en mooi beterschap cadeau.

Mag het een beetje meer zijn?

Wil jij iemand extra verwennen, omdat die persoon het simpelweg verdient? Maak jouw beterschap cadeau dan extra speciaal met een van onze extraatjes. Zo kun je voor de echte chocoholic een heerlijke chocoladereep van Tony’s Chocolony aan jouw bestelling toevoegen. Chocolade is een van de beste remedies tegen verdriet. Een extraatje kun je eenvoudig toevoegen tijdens het bestelproces. Wij zullen het beterschap pakket vervolgens met veel liefde versturen!

Beterschap cadeau bezorgen met BloomPost

Bloemen bezorgen aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Het liefste geef je natuurlijk een dikke kus of knuffel, maar soms is dat niet mogelijk. Gelukkig is er BloomPost: jouw favoriete adres om iemand te verrassen! Wij hebben de liefste beterschap cadeautjes voor jou paraat. Jouw beterschap geschenk bezorgen wij op een bijzondere manier. Van jouw bestelling maken wij echt een cadeautje, inclusief zijdepapier, uitleg en stylingtips. Jouw beterschap kado past door de brievenbus, waardoor hij niet met de pakketpost mee hoeft. Ook draagt de verpakking het FSC-keurmerk. Onze beterschap kadootjes zijn dus naast leuk ook duurzaam.

Verzenden doe je al voor € 3,99. Voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Wil jij iemand een beterschap kado sturen, maar heb je nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!