Sterkte wensen bij ziekte

Wil jij iemand sterkte wensen bij ziekte? Dan is BloomPost er om jou te helpen. Wij hebben diverse sterkte cadeaus om iemand een hart onder de riem te steken en kracht toe te wensen. Een kleine attentie, een groot gebaar! Wie stuur jij een lichtje?

Attenties voor sterkte wensen bij ziekte

Ken jij iemand die een moeilijke tijd doormaakt vanwege ziekte of een operatie? Als je diegene sterkte wilt wensen bij ziekte, kun je dat het beste met BloomPost doen. Wij hebben namelijk lieve kleine attenties die je gemakkelijk kunt verzenden. De ontvanger zal zich gesteund voelen en er hopelijk kracht uit kunnen halen. Geef een blijvende herinnering met BloomPost!

Sterkte en beterschap wensen

BloomPost is er niet alleen voor de vrolijke momenten. Ook op de mindere momenten is belangrijk om iemand te verrassen met een kleine attentie. Juist een klein gebaar kan veel betekenen voor iemand die door een moeilijke tijd gaat vanwege ziekte of een operatie. Met BloomPost stuur je gemakkelijk een snel een kleine attentie naar iemand die ziek is. Onze cadeaus passen door de brievenbus, dus bezorging is (bijna) altijd geslaagd.

- Attente sterkte wensen bij ziekte cadeaus

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Duurzaam

- Keuze uit lieve wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Kracht toewensen bij ziekte

Wil je iemand kracht toewensen vanwege een slopende ziekte of slechtnieuwsbericht? Met BloomPost stuur gemakkelijk een kleine attentie, zoals een bos brievenbusbloemen. Van ons Sweety boeket krijgt iedereen een glimlach, ook in zware tijden. Wil je iemand echt even opvrolijken? Een boeket gemixte rozen brengt kleur in huis. Liever een bescheiden cadeau? De BloomLove is een mooi houten plankje met neutrale bloemen én een plek voor jouw wenskaart.

Stuur een lichtpuntje

Een van de meest attente cadeautjes op BloomPost is de BlooMemory Candle. Dit geschenk is er speciaal voor moeilijke momenten die een kaarsje verdienen. Wil je iemand een lichtpuntje sturen? Dat doe je met ons lichtplantje. Elke keer als de ontvanger naar het lichtplantje kijkt, zal hij of zij denken aan het licht aan het einde van een donkere tunnel. Een zeer waardevol cadeau!

Sterkte wensen operatie

Gaat een van je vrienden of familieleden binnenkort een zware operatie tegemoet? Hoe fijn zou het zijn om hem of haar sterkte te wensen met een klein cadeautje. Zo kun je een bosje droogbloemen sturen, bijvoorbeeld de BloomPosy. Droogbloemen verwelken niet, je geeft dus een blijvende herinnering. Ook de BlooMemory is een mooi cadeau om iemand sterkte wensen met een operatie. Dit zijn ook geschikte cadeaus om te sturen na een operatie. Wens iemand sterkte met het herstelproces.

Sterkte wensen bij ziekte doe je met BloomPost

Wil jij iemand sterkte toewensen, steun betuigen of gewoon een dikke knuffel sturen? Laat BloomPost je dan helpen. Wij hebben mooie bloemen en andere cadeaus die hartverwarmend zijn. Schrijf je steunbetuiging op een van onze lieve wenskaarten en de ontvanger zal verrast zijn. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).