Condoleance

Ook in moeilijke tijden is het belangrijk om te laten zien dat je aan iemand denkt. BloomPost helpt je daar graag bij. Kies één van onze kleine attenties voor een condoleance of om iemand sterkte te wensen in een moeilijke tijd. Een klein gebaar zegt soms zoveel!

Kleine attentie voor condoleance

Bij BloomPost hebben we ook veel kleine attenties die goed dienen om iemand steun te betuigen, sterkte te wensen en troost te bieden. Soms is het namelijk erg waardevol om door iets kleins te sturen een groot gebaar te maken. Zo kun je voor een condoleance eens iets extra’s te sturen dan alleen een condoleance kaart. Een klein lichtpuntje tijdens de donkere tijd waarin iemand verkeert. Overigens kun je bij al onze attenties ook een condoleance kaart of sterkte kaart toevoegen met een persoonlijke boodschap.

Condoleance attenties: een groots gebaar

Met de condoleance attenties van BloomPost laat je zien dat je aan iemand denkt, ook in de tijden dat het minder gaat. Een klein gebaar kan soms een groot verschil maken. We hebben bij BloomPost verschillende condoleance attenties die allemaal gemakkelijk verstuurd kunnen worden. Ze worden geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking. Veel van onze attenties gaan door de brievenbus, de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn. Voeg een condoleance kaart toe met een lieve boodschap om jouw attentie extra persoonlijk te maken.

- Lieve condoleance attenties

- Ontvanger hoeft vaak niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit lieve condoleance kaarten of sterkte kaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Condoleance bloemen

Een lieve bos bloemen sturen als condoleance is een mooi gebaar. BloomPost is de specialist in brievenbus bloemen en bezorgd jouw bloemen in een stevige verpakking. De bloemen vallen als het ware in slaap tijdens het vervoeren, waardoor ze extra lang vers zijn. Een geschikte bos bloemen voor een condoleance zijn onze Witte Rozen. Witte rozen staan voor liefde, stilte, kalmte en onschuld. Als de ontvanger van de bloemen wat minder traditioneel is, zou je ook kunnen gaan voor een bos met wat meer kleur. Juist om het leven te vieren! Onze Sweety is een boeket met rustige maar mooie kleuren. Ook de Lichtroze rozen kun je sturen voor een condoleance.

Andere condoleance attenties

Je kunt iemand letterlijk een lichtpuntje sturen tijdens deze moeilijke tijd. Dat doe je met het Lichtplantje. Een lief plantje waarmee je iemand een hart onder de riem steekt. Ook de BlooMemory Candle is een gepaste attentie voor een condoleance. De houten houder biedt plaats voor een glazen vaasje met droogbloemen, een kaarsje om aan te steken, en jouw condoleance kaart.

We kunnen ons goed voorstellen dat je iemand wat extra liefde wilt sturen in deze tijd. Dat kun je doen met de BloomLove. Deze houten houder met verse bloemen biedt ook een mooi plekje voor de condoleance kaart. Op zoek naar een nog persoonlijker cadeau? Stuur dan een van onze brievenbus boompjes. Bijvoorbeeld de Parasolden. Dit boompje kan de ontvanger opkweken tot een grote boom. Dit kan een mooie manier zijn om iemand te herinneren: door voor zijn of haar vertrek van aarde een boom terug te planten.

Service van BloomPost

De liefste condoleance attenties vind je bij BloomPost. Voeg een condoleance kaart met lieve boodschap toe en steek iemand een hart onder de riem. Al vanaf € 3,99 sturen we jouw attentie op naar de ontvanger. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.