Over bloompost

brievenbus-bloemen-rozen

Wij zijn BloomPost, jouw online winkel voor originele cadeaus door de brievenbus. Met unieke geschenken helpen wij iedere dag weer om mensen te verrassen en te verbinden.

ONZE MISSIE?
De wereld vrolijker & groener maken! Wij bezorgen mensen een lach op het gezicht. Met onze brievenbuscadeaus wordt het makkelijker om een cadeau te geven. Geen torenhoge verzendkosten en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Daarnaast kies je met onze geschenken voor een groenere wereld. Last-minute of in de toekomst bezorgen? Anoniem of met een persoonlijke boodschap? Antwerpen of Barcelona? Jij mag het zeggen en wij regelen het!

brievenbus-bloemen-cadeau

VOOR IEDERE GELEGENHEID
Een verjaardag, geboorte, diploma, nieuwe baan, nieuwe woning, of juist als opkikkertje, bedankje, om iemand een hart onder de riem te steken of gewoon zomaar… Wat de gelegenheid ook is, wij hebben voor jou het juiste cadeau en een bijpassende wenskaart, uiteraard met alle ruimte voor een persoonlijke boodschap.

AANDACHT VOOR MENS & NATUUR
A new way of giving! Wist je dat al onze cadeaus zijn geïnspireerd op de natuur? De wereld een stukje groener en vrolijker maken. Dat willen we bij BloomPost bereiken. Benieuwd hoe we dat doen? Lees hier meer!

bio-bag-brievenbus-bloemenbloompost

CONTACT OPNEMEN?
Het team van BloomPost staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook een kijkje nemen op onze 'hulp nodig' pagina.


ZAKELIJKE CADEAUS
Meer weten over een zakelijke bestelling? Bezoek onze bedrijfspagina voor alle info! Of stuur direct een mail naar [email protected]. Wij helpen bedrijven graag een handje om een vrolijkere en groenere wereld te creëren!

Maak de wereld een stukje groener en vrolijker met onze brievenbus boompjes!

Onze designer Tommy tipt je de leukste verjaardagscadeaus

Originele cadeaus, gewoon door de brievenbus!

brievenbus-droogbloemen-bloomposy

1. Kies je cadeau!
Voor iedere smaak hebben wij de juiste (droog)bloemen, planten of boompjes. Van rozen tot originele seizoensbloemen: altijd de beste kwaliteit, dagvers van de kweker. 

brievenbus-bloemen-Fancy

2. Stevig en stijlvol verpakt
We maken er mooi cadeautje van. Daarnaast zitten onze brievenbusbloemen in een groene verpakking waardoor de bloemen vers blijven tijdens hun reis!

roze-rozen-brievenbus-bloemen

3. Maak het persoonlijk
Laat een lief berichtje achter en kies één van onze leuke kaarten! Tip: we hebben heel veel nieuwe designs voor elk geefmoment.

bloom-party-brievenbus-bloemen

4. Geniet en geef het door!
Zodra de ontvanger het cadeautje heeft uitgepakt, kan hij of zij er van genieten. Wij willen zoveel mogelijk mensen blij maken met onze cadeaus!

Op naar een groenere wereld!

A new way of giving! BloomPost is er om mensen te verrassen met een uniek cadeau per post, geïnspireerd op de natuur. Wij willen de wereld een stukje groener en vrolijker maken. Benieuwd hoe we dat doen?