Brievenbus bomen

Zoek jij een origineel & groen cadeau? Ga voor onze brievenbus bomen. Een cadeau wat jarenlang meegaat, en waarmee je ook de natuur een handje helpt. En deze cadeaus hebben het ultieme verrassingseffect: een boom op je deurmat!

Brievenbus boom cadeau

Een boom is niet alleen een origineel en leuk cadeau, maar met het planten van een boom draag je ook bij aan een betere wereld voor jezelf en voor iedereen om je heen. Een boom haalt CO2 uit de lucht, en zuivert daarmee de lucht. Ook produceert een boom zelf zuurstof, handig voor mens en dier! Daarnaast geeft een boom verkoeling. Dat kunnen we in Nederland wel gebruiken met de steeds warmer wordende zomers hier. Last but not least zijn bomen natuurlijk ook gewoon prachtige wezens, en een verrijking voor iedere tuin. Wie geef jij een boompje?

Boompje cadeau geven

Hoe verrast zal iemand wel niet zijn als hij of zij een boompje door de brievenbus krijgt! Een super leuk en origineel cadeau als je het ons vraagt. Een brievenbus boom is ook een superleuk cadeau om te geven bij een mijlpaal. Het boompje groeit dan mee met de mijlpaal. Bijvoorbeeld als iemand een baby heeft gekregen, of een nieuw huis. Ook leuk: geef een olijfboom bij een huwelijk, zo wens je kracht en een positief toekomstbeeld.

Speciaal voor jou zetten we al onze boompjes op een rij, zodat je de juiste keuze kan maken voor de juiste persoon.

De Giant Sequoia is de allergrootste boom ter wereld en staat voor kracht, moed en vastberadenheid. Wie geeft jou kracht in het leven?

De bloemen van de Bijenboom leveren veel nectar op en lokken bijen en vlinders naar je tuin. Perfect voor een echte natuurliefhebber.

De Parasolden staat symbool voor moed, levenskracht en standvastigheid. Iets wat we allemaal wel eens kunnen gebruiken. Wie wil jij wat moed inspreken?

Kracht en herstel, dat is waar de Vlinderstruik voor staat. Een origineel cadeau boompje voor iemand die een moeilijke periode achter de rug heeft.

Iemand een levend fossiel cadeau geven? De Ginkgo biloba heeft de opkomst en ondergang van de dinosauriërs meegemaakt en is de oudste levende boom op aarde. Hoe bijzonder!

De volwassen Perzische slaapboom in volle bloei is schoonheid pur sang. Een prachtige boom verdient een prachtige eigenaar!

Heb jij een vriendschap of een liefde die je koestert? Geef deze zeldzame Acacia cadeau aan een dierbare.

Breng de Mediterrane sferen bij iemand thuis met een olijfboom. Een symbool van vrede en een bron van culinaire hoogstandjes.

Ken jij een koffiegek? Geef dan een koffieplant cadeau. Een boompje die wat kleiner blijft en op een gegeven moment koffiebonen geeft.

Is jouw vriend(in) een echte theeleut? Laat hem of haar zelf thee maken! De theeplant is een prachtige groenblijvende plant met helderwitte bloemen.

Service van Bloompost

De leukste boom cadeautjes vind je bij BloomPost, van een olijfboom tot de grootste boom van de wereld. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke kaart toe en jouw brievenbus cadeau is compleet. Al voor € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de nieuwe huiseigenaren. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.