kerst-cadeaus

Originele relatiegeschenken

Verras je relaties, klanten of collega's met BloomPost!
Wij verzorgen de verzending en brengen je speciale boodschap over op een persoonlijke manier, in jouw huisstijl. 

✧ ✧ ✧

Feestelijke kerstcadeaus

BloomPost helpt je graag om deze kerst extra speciaal te maken. Onze cadeaus zijn perfect om een collega, relatie of klant mee te verrassen tijdens de feestdagen. Wij maken het sturen van een cadeau graag extra makkelijk voor je in deze drukke periode: kies een geschenk en een mooie kerstkaart, dan regelen wij de rest. Klik dan hier voor onze brochure.

Get in touch

rosa

Hoe kan ik je helpen?
Ik ben Rosa van het BloomPost salesteam. Graag vertel ik je meer over de zakelijke opties die wij hebben voor brievenbus bloemen, planten en andere cadeau-opties. Vooral voor duurzame cadeaus ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie?
Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Let op: meerdere ontvangers tegelijkertijd verrassen? Dit kan vanaf 20 pakketjes per product per bestelling.

Hoe werkt onze Bloompost cadeau service

brievenbus-droogbloemen-bloomposy

Zakelijke login

Via een zakelijke login kan je gemakkelijk en geregeld een bestelling plaatsen. Dit kan al vanaf één pakketje! Profiteer van voordelen zoals inzicht in je bestelhistorie en je adresboek altijd bij de hand!

Login voor zakelijke klanten: Login

Brievenbus-bloemen-rozen

Grote bestelling

Meerdere ontvangers tegelijkertijd verrassen? Dit kan vanaf 20 pakketjes per product per bestelling. We bieden hierbij de mogelijkheid om op factuur te betalen, adressen via ons Excel sjabloon aan te leveren of alle pakketjes gecombineerd te laten bezorgen op één locatie. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] of door middel van bovenstaand contactformulier.

backend-media_library.no_image_found

Waarom BloomPost?

Wij helpen bedrijven om medewerkers, klanten of relaties te verrassen met originele, duurzame en betaalbare cadeaus. 

Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers, collega’s of relaties een lach op het gezicht krijgen bij het ontvangen van ons brievenbus cadeau! Na de order houden wij altijd nog even contact om te kijken of alles naar wens is verstuurd.

Geef keuze uit ál onze cadeaus

cadeaukaart

Kun je niet kiezen uit al dat leuks? Ga dan voor de Bloompost cadeaukaart met een bedrag naar keuze. Verse bloemen, droogbloemen, een plant of één van onze andere brievenbuscadeaus: laat de ontvanger zelf iets moois uitkiezen. De BloomPost cadeaukaart wordt verpakt in een stijlvolle cadeauverpakking en bezorgd door de brievenbus! Je kunt de cadeaukaart ook combineren met een ander cadeau of wenskaart.