Sterkte cadeau

Ken jij iemand die door een moeilijke tijd gaat? En wil je hem of haar een hart onder de riem steken? Dan is BloomPost er graag om je te helpen. Wij hebben attente sterkte cadeaus waarmee jij iemand een warm gevoel kan bezorgen. Gewoon door de brievenbus. Wie stuur jij iets liefs?

Sterkte cadeau per post

Ken jij iemand die een akelige periode doorgaat, al lange tijd ziek thuis zit of een dierbare heeft verloren? Dan is het fijn als je die persoon kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt en sterkte kan wensen. Een sterkte cadeau kan hierin helpen, zeker als je door omstandigheden niet (vaak) op bezoek kunt gaan. BloomPost heeft diverse sterkte cadeaus die door de brievenbus passen, waardoor je ze eenvoudig kunt versturen. Het is een erg hartverwarmend gebaar om een "sterkte!"-cadeau aan je geliefde of een kennis te geven. Zo kun je, ook op afstand, iemand een steuntje in de rug geven.

- Hartverwarmende sterkte cadeaus

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit lieve wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Sterkte bloemen voor elke gelegenheid

Kun je er de woorden niet voor vinden? Zeg het met bloemen en breng zo je boodschap over! Stuur bijvoorbeeld een mooie bos witte rozen om iemand sterkte te wensen. Of ga juist voor een bont boeket, bijvoorbeeld met gemengde rozen of tulpen, om wat kleur in iemands leven te brengen. Mooie bloemen zijn een liefdevol gebaar om sterkte te wensen. De brievenbusbloemen van BloomPost worden in een bijzondere verpakking verzonden, waardoor ze super vers aankomen. De ontvanger van jouw pakket kan hierdoor extra lang genieten van jouw sterkte bloemen.

Sterkte bloemen voor een blijvende herinnering

Naast sterkte bloemen heeft BloomPost ook bijzondere droogbloemen waarmee je iemand een langdurige herinnering kunt bezorgen. Droogbloemen gaan namelijk maandenlang mee. Wens iemand sterkte met onze BlooMemory: een sterkte cadeau met droogbloemen en een speciale plek voor jouw persoonlijke wenskaart. Of laat je licht schijnen met de BlooMemory Candle: een geschenk voor speciale momenten die een kaarsje verdienen. Een sterkte cadeau is een fijne verrassing en vrolijkt iemand op. Samen bezorgen we iemand een lichtpuntje!

Sterkte cadeau met een fijn extraatje

Wil je iemand nog wat extra in de watten leggen? Voeg dan een wenskaart toe met een persoonlijke boodschap. Een lieve tekst kan heel veel voor voor iemand betekenen en maakt jouw cadeau erg persoonlijk. Naast mooie bloemen kan je ook fijne extraatjes toevoegen die de brievenbus verrassing nog aangenamer maken. Een heerlijke Tony’s Chocolonely kan je geliefde, familielid of vriend(in) vast wel gebruiken.

Sterkte wensen met BloomPost

Wil jij iemand beterschap wensen, steun betuigen of gewoon een dikke knuffel sturen? Laat BloomPost je dan helpen. Wij hebben mooie sterkte bloemen en andere cadeaus die hartverwarmend zijn. Alleen nog een mooie tekst van jou erbij en dan zul je iemand zeker een lichtpuntje bezorgen. Plaats je bestelling op de website en wij gaan direct voor je aan de slag met het sterkte cadeau. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).