Sterkte cadeau

Ken jij iemand die door een moeilijke tijd gaat? En wil je hem of haar een hart onder de riem steken? Dan is BloomPost er graag om je te helpen. Wij hebben diverse sterkte cadeaus waarmee jij iemand een warm gevoel kan bezorgen. Kleine moeite, groot gebaar! Voeg een van onze mooie wenskaarten toe met een warme, persoonlijke boodschap en een dikke knuffel op papier en jij zult zeker iemands dag opfleuren.

Sterkte cadeau per post

Ken jij iemand die een akelige periode doorgaat, al lange tijd ziek thuis zit of een dierbare heeft verloren? Dan is het fijn als je die persoon kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een sterkte cadeau kan hierin helpen, zeker als je door omstandigheden niet (vaak) op bezoek kunt gaan. BloomPost heeft diverse sterkte cadeaus die door de brievenbus passen, waardoor je ze eenvoudig kunt versturen. Zo kun je, ook op afstand, iemand een steuntje in de rug geven.

- Hartverwarmende sterkte cadeaus

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Duurzaam

- Keuze uit lieve wenskaarten

- V.a. € 3,45 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Sterkte bloemen voor elke gelegenheid

Kun je er de woorden niet voor vinden? Zeg het met bloemen en breng zo je boodschap over! Stuur bijvoorbeeld een mooie bos witte rozen om iemand sterkte te wensen. Of ga juist voor een bont boeket, bijvoorbeeld met gemengde rozen of tulpen, om wat kleur in iemands leven te brengen. De brievenbusbloemen van BloomPost worden in een bijzondere verpakking verzonden, waardoor ze super vers aankomen. De ontvanger van jouw pakket kan hierdoor extra lang genieten van jouw sterkte bloemen.

Sterkte bloemen voor een blijvende herinnering

Naast sterkte bloemen heeft BloomPost ook bijzondere droogbloemen waarmee je iemand een langdurige herinnering kunt bezorgen. Droogbloemen gaan namelijk maandenlang mee. Wens iemand sterkte met onze BlooMemory: een sterkte cadeau met droogbloemen en een speciale plek voor jouw persoonlijke wenskaart. Of laat je licht schijnen met de BlooMemory Candle: een geschenk voor speciale momenten die een kaarsje verdienen. Samen bezorgen we iemand een lichtpuntje!

Sterkte wensen met BloomPost

Wil jij iemand beterschap wensen, steun betuigen of gewoon een dikke knuffel sturen? Laat BloomPost je dan helpen. Wij hebben mooie sterkte bloemen en andere cadeaus die hartverwarmend zijn. Alleen nog een mooie tekst van jou erbij en dan zul je iemand zeker een lichtpuntje bezorgen. Plaats je bestelling op de website en wij gaan direct voor je aan de slag. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).