Bedankt bloemen

Heeft je schoonvader geklust in jullie nieuwe woning? Hielp je zus je met de voorbereiding voor een nieuwe baan? Of wil je een dierbare vriend of vriendin bedanken die eigenlijk altijd voor je klaar staat, in voor- en tegenspoed? Stuur bloemen als bedankje: een klein gebaar, een groot plezier! Met de bloemen van BloomPost wordt bedankt zeggen nog leuker én makkelijker!

Zeg bedankt met bloemen

Een bedankje uitspreken is een kleine moeite, maar het geeft de ontvanger een groot plezier. Niets is fijner dan bedankt te worden voor de hulp die je een ander hebt gegeven. Het is een blijk van waardering, ook al gaat het om iets kleins als het oppassen op de kat. Er zijn tal van redenen te bedenken om iemand te bedanken. Bloemen kunnen daar eigenlijk niet bij ontbreken. Niet voor niks is ‘bedankt voor die bloemen’ een bekende uitspraak. Zeg het met de bedankt bloemen van BloomPost!

Bedankt bloemen door de brievenbus? Ja zeker!

Bedankt bloemen sturen is en blijft leuk. Een glimlach op iemands gezicht kunnen toveren is immers alles waard. Bloemen zeggen veel, dus ze zijn perfect als bedankt cadeau. BloomPost heeft alles in huis om jou hierbij te helpen. Zo hebben wij allerlei soorten bloemen die jij eenvoudig kunt versturen, namelijk per brievenbuspost. Je bestelt de bedankt bloemen eenvoudig online en wij regelen de rest! Zo zorgen wij voor een stijlvolle verpakking en leveren wij de bloemen de volgende dag al bij de ontvanger als deze vóór 22.00 uur besteld zijn.

- Originele bedankt bloemen

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Verse bedankt bloemen, hoe werkt dat?

Als uitvinder van de enige echte brievenbusbloemen, kun je bij onze verse bloemen door de brievenbus laten bezorgen. Deze bloemen worden in een gepatenteerde verpakking verzonden, waardoor ze tijdens de reis naar de ontvanger ongekend vers zijn én blijven. Daarnaast gaan de bloemen direct van de kweker naar de ontvanger; geen veiling en geen lange wachttijden bij de bloemist dus. De ontvanger van jouw bedankt bloemen kan hierdoor extra lang van de bloemen genieten. Wij geven 9 dagen vaasgarantie!

Verse en gedroogde bedankt bloemen

Welke bloemen geef jij als persoonlijk bedankje? Met onze Sweety bezorg jij zeker iemand een ‘sweet moment’. De Sweety is een kleurrijk boeket met gemengde bloemen die past in ieder interieur. Ook de Fancy, het zusje van de Sweety, is een vrolijk boeket bloemen die zeker een lach bezorgt. Een tulpen boeket of een gemengd rozen boeket met gele, roze en rode rozen doet het ook altijd goed!

Naast een gemengd boeket met seizoensbloemen of een boeket rozen, kun je bij ons ook een boeket droogbloemen kopen. Droogbloemen verwelken niet, waardoor jouw bedankje een blijvende herinnering zal zijn! 

Maak jouw bedankje persoonlijk

Bij een bedankje opsturen mag een persoonlijk kaartje eigenlijk niet ontbreken. Daarom heb je bij BloomPost de keuze uit vele toffe wenskaarten met alle ruimte voor een persoonlijke boodschap. Zo laat je echt weten hoe blij je met iemand bent. Mag het nog ietsjes meer zijn? Voeg dan een leuk extraatje aan je bestelling toe. Denk aan een heerlijke reep Tony Chocolonely's om de ontvanger extra te verwennen.

Bij BloomPost vind je een ruim assortiment aan cadeaus waarmee je iemand kan bedanken. Denk bijvoorbeeld aan: 

- Bedankje ouders
- Bedankt juf
- Bedankjes collega's
- Bedankt voor de gastvrijheid
- Bedankt voor de samenwerking cadeau

Service van BloomPost

Bloemen bezorgen om iemand te bedanken? Doe het samen met BloomPost! Wij hebben de mooiste bedankt bloemen voor jou paraat. Wij bezorgen jouw bloemetje in een stijlvol brievenbuspakket en zorgen ervoor dat het écht een verrassing is. Al voor € 3,99 gaan jouw bedankt bloemen op de post! Heb je nog vragen over onze bedankt bloemen? Neem dan zeker contact met ons op.

Tip: bekijk ook eens onze cadeaus voor andere gelegenheden dan een bedankje. Bijvoorbeeld een denken aan cadeautje, gefeliciteerd cadeau, duurzaam cadeau of een verjaardagsboeket.