Duurzaam cadeau

Op zoek naar een duurzaam cadeau voor bijvoorbeeld je beste vriend(in), ouders of medewerkers? Dan ben je aan het juiste adres bij BloomPost. In onze assortiment vind je allerlei originele eco-friendly producten, stuk voor stuk op duurzame wijze verstuurd. Leuk om te krijgen en verantwoord om te geven! Met onze duurzame cadeaus willen we de wereld (letterlijk) een stukje groener maken 🌎. Help jij ons mee?

Jouw favoriete adres voor duurzame cadeaus

BloomPost is jouw favoriete adres voor plasticvrije, eerlijke, maatschappelijk verantwoorde en duurzame geschenken. Voor een ander, maar ook voor jezelf. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel iets groens voor je in petto. Van een duurzaam kraamcadeau voor een geboorte tot een trendy en duurzaam boeket droogbloemen voor een verjaardag, housewarming of gewoon zomaar. Wij helpen je een duurzaam cadeau te vinden waar de ontvanger nog lang van kan genieten!

Duurzaamheid betekent voor ons naast het aanbieden van eco-friendly producten, de impact op het milieu zo klein mogelijk houden en transparant te zijn over de groene doelstellingen binnen BloomPost.

Duurzame cadeautjes door de brievenbus

De duurzame cadeaus van BloomPost passen door de brievenbus. Omdat de cadeaus per brievenbuspost verzonden worden, is er geen bezorging per pakketpost nodig. En dat scheelt! Dit zorgt namelijk voor een lagere carbon footprint. Ecologische cadeaus per brievenbuspost versturen is niet alleen fijner voor Moeder Aarde, maar ook voor jou. Zo zijn de verzendkosten laag, lange wachttijden verleden tijd en hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Handig!

- Duurzame brievenbuscadeaus

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Met aandacht voor de natuur

- Stevig en stijlvol verpakt

- Keuze uit toffe wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Duurzame cadeau ideeën

Bij BloomPost kun je de meest originele bloemen kopen, namelijk brievenbusbloemen en brievenbus droogbloemen. Van verse tulpen, rozen en Zuidewindlelies tot trendy gedroogde bloemen, wij hebben een mooi boeket voor iedereen. Als uitvinder van de brievenbusbloemen streven wij naar een transparante bloemen- en plantenindustrie waarin duurzaamheid centraal staat. Hiervoor werken wij samen met onze kwekers en leveranciers. Onze rozen boeketten bijvoorbeeld, komen dagvers van kwekerij AQ Roses. AQ Roses is een van de meest toonaangevende Afrikaanse rozenkwekerijen op het gebied van kwaliteitsrozen en sociale omstandigheden.

Daarnaast werken we zoveel mogelijk met duurzame materialen. Door de gepatenteerde verpakking van onze bloemen bijvoorbeeld, is er minimale waste van water en koeling. Tot slot hebben al onze verpakkingen het FSC-keurmerk.

Een echt groen cadeau? Geef een boompje!

Onze boompjes worden bezorgd door de brievenbus en groeien uit tot echte grote bomen. Dit cadeau gaat dus jarenlang mee en is erg duurzaam! Ook dragen bomen bij aan een gezondere planeet. Ze filteren CO2 uit de lucht, zorgen voor zuurstof en dragen bij aan de biodiversiteit. Onze brievenbus boompjes komen van een biologische kweker. We hebben een ruim assortiment aan brievenbus bomen, welke kies jij?

Andere groene cadeaus

Naast (droog)bloemen, planten en bomen, hebben wij nog tal van andere duurzame producten die de wereld een stukje groener maken. Bijvoorbeeld onze bollen en zaden cadeaus. Met dit duurzame cadeaupakket bezorg je iemand dubbele pret; bij het ontvangen van de post én op het moment dat de bollen of zaadjes gaan bloeien! Daarnaast help jij de natuur een handje.

Vergeet ook niet een leuk kaartje aan jouw duurzame cadeau toe te voegen. Wij hebben tal van wenskaarten met alle ruimte voor jouw persoonlijke boodschap.

Service van BloomPost

De leukste duurzame (relatie)geschenken vind je bij BloomPost, van (droog)bloemen, puzzels en planten tot zaden en zelfs boompjes. Met onze eco producten gaan we samen voor groen! Al voor € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de ontvanger. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za)!