Zo werkt het

backend-media_library.no_image_found

KIES JE CADEAU

Voor iedere smaak hebben wij de juiste bos, plant of zaadjes. Van langbloeiende rozen tot originele seizoensbloemen: altijd de beste kwaliteit, dagvers van de kweker. Zoek jij een Zakje Geluk, een hippe kamerplant of ga je voor onze originele brievenbusbloemen?

Bekijk alle cadeaus >

brievenbus-cadeau-bloompost

BEZORGD WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Morgen of ergens in de toekomst bezorgen? Utrecht of Gent? Jij mag het zeggen en wij regelen het. We bezorgen jouw bloemen al vanaf 3,99.

Bestel nu > 

roze-rozen-brievenbus-bloemen

MAAK HET PERSOONLIJK

Verjaardag, nieuwe woning, sterkte of gewoon zomaar. Wat de gelegenheid ook is, wij hebben voor jou de juiste wenskaart en verpakking. Uiteraard met alle ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Stel je cadeau zelf samen >

gemengde-rozen-brievenbus-bloemen

9 dagen versgarantie

Dankzij onze gepatenteerde verpakking kan de ontvanger ruim een week van de bloemen genieten. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn? Dan doen wij niet moeilijk en sturen we gewoon een nieuwe bos.

brievenbus-bloemen

Met liefde verpakt

We maken van jouw bestelling een mooi cadeautje. Daarnaast is onze verpakking geheel 'groen'. Zo zitten onze verse brievenbus bloemen in een 100% afbreekbare folie waardoor de bloemen vers blijven tijdens hun reis.

bloomini-brievenbus-bloemen

Mag het ietsje meer zijn?

Vind jij dat een feestje niet compleet is zonder slingers? Of dat rode rozen niet zonder chocolade kunnen? Maak dan je cadeaubox helemaal compleet met originele extraatjes.