Happiness op de werkvloer

Naast een goede relatie met onze klanten & leveranciers, vinden we het ook heel belangrijk dat onze medewerkers vrolijk & gelukkig zijn.
Hoe we daar ons steentje aan bijdragen? 

__________

🌿 Uit ons tevredenheidsonderzoek is gebleken dat we goed scoren in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Bijna 90% van de medewerkers geeft aan een goede balans te vinden tussen werk in hun privéleven. Hier zijn wij heel trots op! Ook zegt 4 op de 5 collega's trots te zijn om voor ons bedrijf te mogen werken. 

🌿 Support om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij coachen onze medewerkers om altijd te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we door middel van cursussen, workshops of korte opleidingen.

🌿 Wij hebben onze eigen moestuin: appelbomen, frambozenstruiken, aardbeienplanten, kruiden en meer! Even lekker afleiding zoeken in de natuur? Dat kan in onze heerlijke tuin.

 

🌿 Healthy & verzorgde lunch: Alle collega’s komen rond 12 uur bij elkaar om met z’n allen aan een lange tafel te lunchen. Elke dag wordt er een verse lunch klaargezet. Hummus met avocadotoast, gekookt eitje of een goedgevulde wrap. Niets is te gek!

🌿 We hebben een groen fietsplan voor al onze medewerkers. Zo stimuleren we om op de fiets naar het werk te komen en willen we ons graag inzetten voor een gezondere levensstijl. Woon je te ver van kantoor? Geen probleem, dan kan je alsnog gebruik maken van het fietsplan.

🌿 We organiseren TIP's (talks in the park). We koppelen twee collega’s die samen een rondje gaan wandelen in het Amsterdamse Bos. Zo leren ze elkaar wat beter kennen en kom je aan je dagelijkse stappen.


Wist je dat... ons kantoor aan de rand van het Amsterdamse Bos zit?

🌿 Om de week geeft een collega een korte workshop over een onderwerp gerelateerd aan natuur of duurzaamheid. Zo hebben we al een workshop gehad over planten stekken van Agnieszka, een biologische theeproeverij van Luc en een masterclass over bomen van Maarten.

Ride for roses

In oktober doen wij mee aan Ride for the Roses. De Ride for the Roses biedt een uitgelezen kans om met ons (moeder) bedrijf een positieve impact te maken op de versnelling in kankeronderzoek. Lees hier meer over dit mooie initiatief!

Happiness voor iedereen

DFG Foundation & goede doelen

Ons moederbedrijf Dutch Flower Group heeft speciaal een foundation opgericht om goede doelen te supporten. Dutch Flower Foundation (DFF) heeft als doel om zoveel mogelijk kwetsbare mensen te helpen en in het bijzonder kinderen. Zo hebben ze scholen gebouwd in Zimbabwe en verschillende donaties gedaan voor huisvesting in Ecuador. Lees er hier alles over.

Kerst voor iedereen

Met kerst hebben wij de bewoners, cliënten dagbesteding, vrijwilligers en medewerkers van Cordaan woonzorgcentrum De Buitenhof in Amsterdam, verrast met 500 kerstboompjes. Wat waren ze verrast! 🎄✨

BloomPost x Hidden girls

We zijn in 2023 een project gestart rondom International Women’s Day. Samen met iedereen die met een BloomPost pakketje een powervrouw heeft verrast, hebben we 1500 euro opgehaald voor het project Hidden Girls van stichting Move Forward. Hiermee supporten we meiden met een jeugdtrauma in Nederlandse opvanghuizen.

brievenbus cadeau

🌿 Een mooie bestemming vinden voor onze cadeaus die retour komen. We willen dit graag doneren aan een goed doel, zodat we mensen blij kunnen maken met een origineel brievenbuscadeau.

🌿 Onze missie is de wereld een stukje groener maken. Ken jij een mooi doel om onze boompjes aan te doneren?

Laat het ons weten via service@bloompost.nl.