Samenwerkingen

Bij BloomPost zijn we meerdere samenwerkingen aangegaan met een positieve impact op mens en natuur. Lees hieronder meer over al onze bijzondere projecten!

Hidden Girls

Een samenwerking om trots op te zijn! Samen met iedereen die een powervrouw heeft verrast én dankzij een bedrage van de Dutch Flower Foundation hebben we afgelopen Internationale Vrouwendag €1500 opgehaald voor Hidden Girls. Hiermee supporten we meiden in Nederlandse opvanghuizen. Deze donatie wordt direct besteed aan de getraumatiseerde meisjes in de opvang. De Move Forward Foundation huurt van dit geld traumaspecialisten en dans- en sportcoaches in om wekelijks trainingen te geven in opvangcentra. Lees hier meer over de actie.

Help a girl out!

hidden-girls

Houtgenoten

Misschien is het je wel eens opgevallen, maar veel van onze cadeaus bevatten houten elementen. Denk aan de luchtplantjes, BloomParty, Shine a light of bijvoorbeeld onze bloemenpers. Deze houten cadeaus komen onder andere bij Houtgenoten vandaan.

Medewerkers die bij Houtgenoten werkzaam zijn hebben bijvoorbeeld een indicatie; volgen een ontwikkeltraject; zijn statushouder of hebben een beperkte loonwaarde.

Houtgenoten is een houtwerkplaats waar de mooiste producten op maat worden gemaakt. Maar nog belangrijker: Houtgenoten is een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Kijk, daar worden wij bij BloomPost nou echt blij van!

Lees hier meer over deze bijzondere samenwerking.

houtgenoten

AM Match

AM Match zorgt dat mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden een nieuwe kans krijgen op betaald werk bij reguliere bedrijven. Zo zijn Hanneke en Linda bij ons komen werken. Zij helpen ons met het inpakken van onze cadeaus en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het productieteam!

bloompost inpakken

Blijf groep

Er gaat weleens wat mis tijdens het versturen van onze cadeaus. Hierdoor komt het niet altijd op het juiste adres aan of wordt er een cadeau retour gezonden. Deze brievenbus cadeaus krijgen weer een mooie bestemming bij Blijf Groep. Dit is een organisatie die helpt om huiselijk geweld te stoppen. Zij zetten zich dagelijks in voor honderden vrouwen, mannen en kinderen die dit ontzettend hard nodig hebben. 

Wij verzamelen de cadeautjes die nog mooi zijn en sturen deze eens per maand op naar Blijf Groep. De pakketjes komen dan terecht bij mensen die het goed kunnen gebruiken en zo hopen we een glimlach op het gezicht te toveren.

Interesse in een betekenisvolle samenwerking?

We staan altijd open voor betekenisvolle samenwerkingen met mooie merken of organisaties. Neem contact met ons op via service@bloompost.nl