Green Heroes

Ontmoet de Green Heroes van Bloompost, de drijvende krachten achter onze duurzame toekomst! Met vertegenwoordigers vanuit alle afdelingen (IT tot klantenservice) streven we naar een gezamenlijk doel: de wereld vrolijker en groener maken!

[{

Maandelijkse meetings

Tijdens onze maandelijkse Green Heroes meetings hebben we al diverse thema's besproken:

- We begonnen het jaar met het onderzoeken van de betekenis van duurzaamheid en besproken onze ambitieuze plannen voor 2023.

- Verpakking is een belangrijk thema in 2023. We hebben samen gebrainstormd over hoe we onze verpakkingen kunnen verminderen of zelfs volledig kunnen vervangen met duurzamere alternatieven. Inmiddels hebben we bijvoorbeeld bubbeltjesplastic vervangen door honingraatkarton. Extra leuk: dit maken we zelf! We verzamelen ons oud papier en verwerken het in onze eigen kartonversnipperaar!

- Een bijzonder hoogtepunt was een bezoek aan Recycling.nl, onze afvalverwerker. We zagen met eigen ogen wat er met ons afval gebeurt. Na dit bezoek hebben we nieuwe methoden geïmplementeerd om (rest)afval te minimaliseren en hergebruik te vorderen.

Duurzaamheidsweek

Momenteel zijn we vol enthousiasme bezig met de organisatie van een leuk intern event: de duurzaamheidsweek in september. Elke Green Hero organiseert een eigen mini-evenement met betrekking tot duurzaamheid. Bijvoorbeeld het maken van insectenhotels en het houden van een pubquiz over duurzaamheid (met groene prijzen!)

Oog op de toekomst

Vooruitkijkend op 2024, kijken we samen hoe we onze duurzaamheidsinspanningen kunnen vergroten. Zowel voor BloomPost in het algemeen, als voor elke afdeling apart.  Met onze Green Heroes aan het roer, hebben we het volste vertrouwen dat we onze doelen zullen bereiken.