Succes wensen

Soms heeft iemand net even dat duwtje in de rug nodig! BloomPost helpt jou met succes wensen aan een dierbare. Wij hebben diverse succes cadeautjes waarmee je kunt zeggen: ‘Heel veel succes!’ Succes wensen wordt altijd gewaardeerd. Bijvoorbeeld bij een nieuwe baan, afrijden, een belangrijk gesprek of een moeilijke toets. Zeker weten dat je iemand een glimlach bezorgt met onze succes cadeaus!

Iemand succes wensen met BloomPost

Ken jij een goede vriend die een belangrijk sollicitatiegesprek voor een nieuwe job heeft? Moet je broertje binnenkort afrijden? Of ondergaat je tante binnenkort een operatie? Succes wensen kan je doen als iemand iets spannends tegemoet gaat. Het is voor de ontvanger super fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt. Kleine succes cadeautjes doen het altijd goed. Bij BloomPost hebben wij verscheidene brievenbus cadeaus waarmee je iemand succes wenst.

- Het originele succes cadeau per post

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Kleine succes cadeautjes

Met ons ruime brievenbus droogbloemen en brievenbus bloemen assortiment is er voor iedereen een succes cadeau te vinden. Wat dacht je van een mooie bos Freesia’s? Een super kleurrijke en vrolijke bloemenbos. Dat zal de ontvanger zeker een goed en positief gevoel geven. De BloomParty is ook een goed succes cadeau. Deze bloemen kun je leuk verdelen over kleine vaasjes. De pauwenveer laat zien dat je hoe dan ook zo trots als een pauw bent op diegene! Ook leuk: laat iemand zijn of haar eigen succes zaaien met de succes zaden. De zaden zijn van de stokroos, een bloem die staat voor ambitie!

Veel succes kaart

Uiteraard kun je bij elke bestelling een persoonlijke wenskaart met een leuke tekst toevoegen. Een persoonlijke boodschap met een digitale kus erop maakt je cadeau natuurlijk pas echt bijzonder! Onze BlooMemory biedt meteen een optie om de kaart met een mooie tekst in te zetten. Naast de mooie droogbloemen. Je cadeau extra speciaal maken? Voeg dan een leuk extraatje toe. Zo kun je een heerlijke reep van Tony Chocolonely toevoegen. Die valt bij iedereen in de smaak.

Service van BloomPost

Wil jij een succes cadeau opsturen naar je beste vriendin, neef of oma? Dan ben je bij BloomPost aan het juiste adres. Wij hebben ontzettend leuke en originele brievenbus cadeaus om iemand succes te wensen. Van bloemen en planten tot puzzels, chocolade, bollen en zaden en zelfs kleine boompjes. Al voor € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de ontvanger. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).