Rozen bestellen

Het leven gaat niet over rozen… Stiekem toch wel als je het ons vraagt. Want van een mooie bos rozen wordt iedereen blij! Daarom kun je bij BloomPost prachtige rozen boeketten kopen: altijd de beste kwaliteit, dagvers van de kweker en 9 dagen vaasgarantie. Onze rozen bezorgen wij op unieke wijze, namelijk door de brievenbus. Daarmee zul je iemand écht verrassen! 

Bijzondere rozen bestellen

Rozen versturen: het blijft bijzonder! Toch willen wij rozen bestellen nog een stukje specialer én eenvoudiger maken. Hoe we dat doen? Al onze rozen bezorgen wij door de brievenbus, of het nu gaat om een bos rozen of een van onze andere originele cadeautjes. Het zijn dus eigenlijk - net als onze andere brievenbusbloemen - ‘brievenbusrozen’. Hoe origineel!

Hierdoor kunnen de verpakte rozen gewoon mee met de brievenbuspost, waardoor de verzendkosten laag blijven en de ontvanger niet misgrijpt als hij of zij niet thuis is. Handig! Uiteraard maken we van jouw bestelling echt een cadeautje. Zo toveren we samen een lach op het gezicht van jouw beste vriend(in), moeder, collega of wie het pakketje ook mag ontvangen. Rozen bestellen was nog nooit zo makkelijk!

- Het originele brievenbuscadeau

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel mooie wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

100% verse rozen laten bezorgen

Rozen bestellen doe je bij BloomPost met 100% versgarantie, welke rozen je ook kiest. Hoe wij onze rozen zo vers kunnen houden? Dat komt door onze speciale verpakking; die bevat een gepatenteerde folie met microscopische gaatjes die de rozen net genoeg zuurstof geven om te blijven leven, maar te weinig om door te kunnen groeien. Tijdens de reis vallen ze als het ware in slaap. Als ze door de ontvanger op de vaas worden gezet, ontwaken de rozen en staan ze nog 9 dagen vers op de vaas! Bijzonder toch?

Rozen online bestellen bij BloomPost heeft nog meer voordelen. Zo hebben onze rozen geen ‘last’ van lange wachttijden in de winkel. De rozen sturen wij direct naar de ontvanger: geen omwegen, maar direct van kweker!

Bosje rozen versturen

Heb jij altijd al op een bijzondere manier een bosje rozen willen versturen? Met BloomPost verzend je jouw rozen door de brievenbus. Een bos rozen versturen wordt zo extra speciaal en leuk. Je kunt de rozen thuis laten bezorgen bij diegene die jij wilt verrasen. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn en kan de rozen op de deurmat vinden. Rozen versturen was nog nooit zo gemakkelijk! In een paar klikken heb je een bos rozen, een leuke kaart en eventueel een uniek extraatje. Rozen zijn een mooie manier om te laten zien dat je iemand waardeert. Wacht niet langer en ga meteen een bosje rozen versturen!

Rozen bestellen van toonaangevende kwekers

De rozen van BloomPost komen dagvers van kwekerij AQ Roses, een familiebedrijf uit Nederland met een kwekerij in Ethiopië. Niet alleen staat AQ Roses bekend om zijn kwaliteitsrozen, maar ook de aandacht die uitgaat naar sociale omstandigheden. Rozen kopen bij BloomPost is dus een maatschappelijk verantwoorde keuze.

Rode rozen bestellen en meer

Dan ons assortiment rozen, die mag er wezen. Zo kun je bij ons online rozen bestellen in verschillende kleuren. Wat dacht je van een mooie bos rode rozen, zoals onze rode rozen: daar straalt de liefde en passie vanaf! Of misschien een boeket van gemengde rozen, zoals onze mix rozen met rode, roze en gele rozen: perfect voor iedere gelegenheid. Naast een boeket rode rozen en gemengde rozen, kun je bij onze ook roze en witte rozen bestellen. Beiden een mooi boeket om indruk mee te maken. Aan wie ga jij deze rozen bezorgen?

Service van BloomPost

BloomPost is jouw favo adres voor online rozen bestellen: origineel, eenvoudig én eco-friendly. Jouw bloemen bezorgen wij door de brievenbus, waardoor er geen pakketdienst nodig is en de carbon footprint laag blijft. Naast dat je iemand opfleurt met onze rozen, help je zo ook mee aan een groenere wereld.

Jouw rozen bezorgen wij al voor € 3,99. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen al bezorgd (ma-za). Wil je rozen bestellen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Naast rozen bestellen, kun je bij ons ook terecht voor droogbloemen en originele brievenbuscadeaus.