versgarantie-brievenbusbloemen

Ons geheim!

Vers van de kweker

Onze bloemen gaan zonder omwegen direct naar de ontvanger. Geen veiling, geen 'wachttijden' in de bloemenwinkel, maar dagvers van de kweker. Hierdoor besparen we enorm veel tijd en kan de ontvanger veel langer van de bloemen genieten.

9 Dagen vaasgarantie!

We durven 9 dagen vaasgarantie te geven. Staan de bloemen onverhoopt korter? Dan sturen we een nieuwe bos.

Bijzonder verpakt

De bloemen verpakken wij in gepatenteerde folie, met microscopisch kleine gaatjes. Op deze manier blijft het vocht in de verpakking en kan er maar een klein beetje zuurstof bij de bloemen. Exact voldoende om de bloemen in leven te houden en te weinig om ze door te laten groeien.

Sshhh.. ze slapen

Vanaf dat moment vallen ze in slaap en kunnen ze tijdens hun reis per post tot vijf dagen zonder water en koeling. Dankzij de stevige verpakking zijn ze bovendien goed beschermd. Nadat de ontvanger de verpakking opent en ze op vaas zet, ontwaken de bloemen en staan ze nog ruim een week vers op de vaas.

Bio-afbreekbaar

Wij zijn trots op onze nieuwe geheel ‘groene’ verpakking! Onze verse brievenbus bloemen zitten in een speciale folie waardoor de bloemen vers blijven tijdens hun reis. Vanaf nu is dit een duurzame folie die 100% afbreekbaar is.