Cadeautjes onder 10 euro

Ontdek onze originele cadeautjes onder de 10 euro, gewoon door de brievenbus! Je hoeft niet altijd groot uit te pakken om iemand een fijn moment te bezorgen. Iemand feliciteren, bedanken, sterkte wensen of verrassen kan bij ons al vanaf €6,99. Welk cadeautje onder 10 euro ga jij geven? Met liefde verpakt & verzonden door de brievenbus!

Cadeautjes onder 10 euro

Met onze originele en betaalbare cadeaus onder de 10 euro bezorg je iemand gemakkelijk en snel een speciaal moment. Soms zijn de kleinste gebaren de meest betekenisvolle. Het geven van cadeaus onder de 10 euro kan net zo hartverwarmend zijn als een kostbaar geschenk! Kies uit verse bloemen, droogbloemen, puzzels, bollen, zaden, bomen en andere originele brievenbus cadeaus.

Cadeautjes onder 10 euro: gewoon door de brievenbus!

Een klein cadeautje van BloomPost is altijd een goed idee. Onze brievenbus cadeaus zijn uniek, met aandacht voor de natuur en een feestje om te geven en te krijgen. Geef iemand een fijn gevoel door een kleine verrassing te sturen. Een verjaardag, bedankje, huwelijk, nieuwe woning, geboorte, sterkte of gewoon zomaar: er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een cadeautje onder de 10 euro van BloomPost. Leuk en handig! Onze brievenbus cadeautjes passen namelijk - zoals je zou verwachten - door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn, maar ontdekt zijn of haar verrassing vanzelf op de deurmat!

Goed om te weten als je cadeautjes onder de 10 euro besteld:

  • Origineel cadeautje onder 10 euro
  • Als verjaardagscadeau of voor een ander speciaal moment!
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • Stevig en stijlvol verpakt
  • Met aandacht voor de natuur
  • Keuze uit veel leuke wenskaarten
  • € 3,99 verzendkosten
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za) 

Soorten cadeautjes onder 10 euro 

Bestel je een cadeautje onder de 10 euro bij BloomPost, dan weet je zeker dat de ontvanger verrast is! Met ons ruime assortiment aan brievenbus cadeaus zit er voor elk moment en elk persoon wel eentje tussen. Wist je bijvoorbeeld dat wij de uitvinder van de brievenbus bloemen zijn? En ook droogbloemen en zijden bloemen verzenden door de brievenbus? Verder vind je bij ons puzzels, chocola, kaarsjes, thee, bollen & zaden cadeaus en zelfs bomen. Allemaal verpakt in een stevig & stijlvol brievenbus doosje. Een klein cadeau, een groot gebaar!

Aandacht voor mens en natuur

Een klein cadeautje onder de 10 euro is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor mens en natuur. Omdat onze cadeaus per brievenbus post worden bezorgd, is er geen bezorging per pakketpost nodig. En dat scheelt! De bezorging van brievenbuspost laat in bijna alle gevallen een lagere CO2-voetafdruk achter dan bezorging van een groot pakket. Waarom zou je eigenlijk nog gaan voor een groot boeket bloemen, als je ze ook door de brievenbus kan verzenden! 😄

In slechts 4 stappen jouw cadeautje onder 10 euro

Een kleinigheidje versturen via BloomPost is leuk en gemakkelijk. In slechts 4 stappen maak je iemand blij!

1. Kies eerst je favoriete brievenbus cadeau. Stuur iemand verse bloemen of ga voor één van onze brievenbus bomen: de keuze is reuze!

2. Kies één van onze toffe wenskaarten en laat een lieve boodschap achter. Wist je dat al onze wenskaarten gemaakt zijn ons eigen bloemenafval? Superduurzaam dus!

3. Kies waar en wanneer jij jouw cadeau wil laten bezorgen. Vandaag voor 22:00 besteld, is morgen al bezorgd!

4. Deze stap is voor ons. Je cadeau wordt met liefde verpakt en bezorgd in de juiste brievenbus.

Een brievenbus cadeau versturen is niet alleen handig, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn op het moment van bezorging. Het verrassings effect van een klein cadeau per post is ook veel groter. Zo'n leuk cadeau... in zo'n klein pakketje!

Service van BloomPost

Verras, feliciteer of bedank iemand vandaag nog met een cadeautje onder de 10 euro. We bezorgen jouw cadeau al voor € 3,99. Vandaag voor 22.00 besteld, is morgen al bezorgd (ma - za). Wij kunnen het kleine cadeautje zelfs in het buitenland bezorgen. Heb je nog een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Op onze contactpagina vind je ook antwoord op de meestgestelde vragen.