Klein cadeautje: cadeaufavorieten tot €12,99

Op zoek naar een klein cadeautje? Dan ben je bij BloomPost aan het juiste adres! Je hoeft niet altijd groot uit te pakken om iemand een fijn moment te bezorgen. Een klein cadeautje zegt soms net zo veel! Bekijk gauw onze cadeaufavorieten onder de €12,99 😄

Onze cadeaus zijn origineel, gemaakt met aandacht voor de natuur én worden bezorgd door de brievenbus. Dit is een stuk duurzamer dan verzending met de pakketpost, en bovendien ideaal als je niet zeker weet of de ontvanger thuis is op het moment van bezorging. Of je nou een klein cadeautje zoekt voor een verjaardag, als bedankje of gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt. Met deze cadeaufavorieten tot €12,99 bezorg je zeker weten een glimlach!

Top 5 kleine cadeautjes tot €12,99

[{

1. Theemoment – €12,99

Met deze bio bloementhee wens je iemand rust, kracht of gewoon een fijn theemoment. Bij wie moet jij gauw weer eens op de thee? Stuur dit leuke kleine cadeautje!

puzzel

2. Plantenpuzzel- €11,99

Deze plantenpuzzel (van 1000 stukjes) is een perfect klein cadeautje voor de herfstvakantie! Leuke extra: hij staat ook tof in een lijst aan de muur! Ook verkrijgbaar in bloemenvariant.

[{

3. Zakje Geluk - €6,99

Met dit cadeau geef jij iemand een onbeperkte voorraad van het geluksplantje! Leuk voor in de tuin of binnen in een potje.

olijfboom

4. Brievenbus boompje - €12,99

Van dit boompje kan de ontvanger jarenlang genieten én je maakt ook de wereld een stukje groener! Wie stuur jij dit duurzame cadeau?

[{

5. BloomPost cadeaukaart - €10,00

Kun je niet kiezen uit al dat leuks? Ga dan voor onze cadeaukaart ter waarde van €10 en laat de ontvanger zelf een mooi klein cadeau uitkiezen!

❃❃❃❃❃

Nog meer originele kleine cadeautjes

[{

Brievenbus rozen - €12,99

Van een bos gemixte rozen wordt iedereen blij! Bovendien is een bos bloemen een passend klein cadeau voor elke gelegenheid! Welke kleur kies jij?

[{

Zaaibommetjes - €11,99

Wie geeft er kleur geeft aan jouw wereld? Geef diegene deze kleurrijke zaaibommetjes cadeau! Je kunt de bloembommetjes in je buurt of eigen tuin verspreiden: zaaien, bewateren en je pluktuin is een feit.

[{

Zaden Hoera - €6,99

‘HOERA!’ met de Cosmea. Met dit brievenbus cadeau bezorg je iemand dubbel plezier; bij het ontvangen van het kleine cadeautje én op het moment dat de gezaaide zaadjes opkomen.

[{

Twinkle Twinkle little star - €9,99

Wij hebben alweer zin in kerst! Jij ook? Dit schattige boompje (Picea) is het perfecte kleine cadeautje om de kerstsfeer mee in huis te halen én als decoratie tijdens de koude wintermaanden. Pre-order nu!

[{

Kerstboom zaden - €6,99

Stuur een bijzondere kerstwens door de brievenbus met onze kerstboom zaden. In dit kleine cadeau vind je alles om je eigen Nordmann kerstboom te kweken. En dat allemaal gemaakt van biobased materiaal, super duurzaam dus. Psst.. bekijk ook onze gehele kerstcollectie.

Bekijk hier al onze kleine cadeautjes tot €12,99 >