Valentijnscadeau voor haar

De dag van de liefde: Valentijnsdag. Het perfecte moment om jouw vriendin of stiekeme crush even extra te verwennen met een origineel valentijnscadeau. Bestel een prachtige bos rode rozen of ga een keer voor een uniek cadeau, zoals een boeketje droogbloemen of een plantje. Door de brievenbus of zelf afgeven: bij BloomPost kan het allemaal.

Alles is liefde met een boeketje rozen

Wil jij de romanticus in jezelf naar boven halen? Maak jouw vriendin dan blij met een schitterend boeketje rozen. Al onze valentijnsrozen passen gewoon door de brievenbus: een verrassing is het dus zeker! Kies de kleur die jij wil: van witte, tot roze en rode brievenbus rozen. Iets meer uitpakken dan alleen een boeketje rozen? Ook dat kan bij BloomPost. Neem bijvoorbeeld de rozen met armband: jouw geliefde ontvangt niet alleen een prachtig boeketje rozen, maar ook nog eens een schattig armbandje met hartje erbij.

Origineel valentijnscadeau voor haar

Dit jaar iets unieks geven aan jouw lieveling? Dan kan je er ook voor kiezen om in plaats van normale bloemen, droogbloemen te versturen. Zo ga je in ieder geval mee met de trend van het moment! Verras haar met droogbloemen die ze zelf kan stylen, zoals de Bloom & Clay Terra, of kies zelf een trendy boeketje uit. Stuur je valentijnscadeau voor haar op of verstuur het naar jezelf en kom het boeketje persoonlijk brengen. Verrassen doe je hoe dan ook met dit originele valentijnscadeau voor haar!

Vertel iets bijzonders

Een iets geheimzinniger valentijnscadeau voor haar bedacht? Vertel dan iets bijzonders met onze bollen en zaden cadeaus. Ieder zaadje heeft een andere betekenis: van een lupine die voor visie en inzicht staat tot de goudsbloem die staat voor alles wat mooi is. Maak jouw brievenbus cadeautje af met een persoonlijke wenskaart en jouw liefje is ongetwijfeld blij verrast. Heb je een crush en wil je die anoniem verrassen? Of wil je jouw geliefde juist laten weten dat jij om haar geeft? Wat je ook wil, persoonlijk of anoniem: bij Bloompost is het mogelijk.

Verstuur je valentijnscadeau voor haar met BloomPost

Een origineel valentijnscadeau kopen, doe je natuurlijk bij BloomPost. Wij hebben de mooiste, meest romantische en liefste valentijnscadeau voor haar geselecteerd: met liefde verpakt én op originele wijze door de brievenbus bezorgd! Jouw valentijnscadeau versturen wij al voor € 3,99. Voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Heb je nog vragen over onze valentijnscadeaus voor haar? Neem dan gerust contact met ons, wij helpen je met liefde!

Surprise! Wij bieden niet alleen valentijnscadeautjes, maar ook brievenbus cadeaus voor andere gelegenheden. Vier de geboorte van een nieuw kindje met onze lieve kraamcadeaus of feliciteer de jarige jet met een feestelijke verjaardagspakket.