Valentijn bloemen

Wil je jouw valentijn verrassen op dé dag van de liefde met een uniek cadeau? Verras jouw partner, vriend(in) of andere geliefde met de enige echte Valentijn brievenbusbloemen van BloomPost. Van een prachtige bos rode rozen tot een gemengd boeket met een vleugje Bohemian, wij hebben de Valentijn bloemen met het absolute wauw-effect! Verstuur jouw bloemen voor Valentijn anoniem of met een persoonlijke boodschap. Wie ga jij verrassen?

Unieke Valentijn bloemen

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw (stille) geliefde te verrassen met een romantisch boeket. En dat verrassingseffect hebben onze bijzondere bloemen zeker. Al onze Valentijns bloemen passen namelijk door de brievenbus. Neem bijvoorbeeld ons pakketje liefde: jouw geliefde ontvangt een luxe verpakking waar een prachtig boeket aan verse rode rozen in zit (en wat lekkers). Wedden dat jouw geliefde dat nooit had verwacht? BloomPost maakt bloemen bezorgen op Valentijnsdag nog een beetje specialer!

100% verse bloemen voor Valentijn

Als dé maker van brievenbusbloemen levert BloomPost jouw Valentijn bloemen op een speciale manier, namelijk door de brievenbus! Wij verpakken ze met behulp van een gepatenteerde technologie waardoor ze super vers blijven. Als jouw geliefde het bijzondere pakketje opent en de bloemen op de vaas zet, ontwaken de bloemen en staan ze nog ruim een week vers op de vaas. Bloemen bezorgen voor Valentijnsdag doe je bij BloomPost dus met 100% versgarantie!

Jouw bloemen voor Valentijnsdag worden door ons met de grootste zorg geselecteerd. De bloemen gaan zonder omwegen naar jouw geliefde. Geen wachttijden in de bloemenwinkel, maar dagvers van de kweker. Hierdoor kan jouw partner (in spe) veel langer van de bloemen genieten. Nog niet overtuigd? Wij geven je 9 dagen vaasgarantie!

Valentijn droogbloemen

Naast rozen boeketten, zoals een mooi boeket met rode rozen of roze rozen, kun je bij ons ook gedroogde boeketten bloemen bestellen voor Valentijnsdag. Ook deze bloemen kunnen door de brievenbus. De droogbloemen-BloomPost boeketten zijn met zorg samengesteld en verpakt in een stijlvol brievenbuscadeau. Bezorg jouw minnaar een blijvende herinnering met romantische bloemen die nooit zullen verwelken.

Jouw Valentijn bloemen nog specialer maken?

Bij BloomPost kun je anoniem bloemen versturen, maar wij hebben ook mooie wenskaarten met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. Sommige Valentijn cadeautjes uit onze collectie zetten jouw persoonlijke wenskaart zelfs centraal, zoals de BloomLove. Je kunt ook een leuk extraatje toevoegen aan jouw Valentijn bloemen. Is jouw geliefde gek van chocolade? Verwen hem of haar dan extra door een heerlijke Tony Chocolonely reep bij te voegen.

Valentijn bloemen bezorgen waar jij dat wilt

Woont jouw geliefde niet in Nederland? Geen zorgen! Wij kunnen jouw Valentijnsdag bloemen bezorgen in het buitenland. Van droogbloemen tot verse boeketten rozen, Parijs tot Kopenhagen; jij zegt het en wij regelen het. Iedereen verdient immers een fijne Valentijnsdag!

Valentijnsdag bloemen bij BloomPost

Verras je geliefde met unieke Valentijn bloemen van BloomPost. Altijd de beste kwaliteit en dagvers van de kweker. Wij zetten de puntje op de i en zorgen voor een stijlvolle verpakking. Je kunt jouw Valentijn bloemen al voor € 3,95 laten bezorgen.

Heb je nog vragen over onze Valentijn bloemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Misschien staat je antwoord ook al tussen onze veelgestelde vragen, deze vind je op onze contactpagina. Naast een mooi Valentijn boeket, kun je onze (droog)bloemen en andere originele brievenbuscadeaus ook bestellen voor andere gelegenheden. Een geboorte, nieuwe baan, nieuwe woning, diploma of om iemand een hart onder de riem te steken: BloomPost is jouw adres om mensen te verrassen!