Valentijnscadeau voor hem

Valentijnsdag: dé dag om jouw crush of partner te verrassen. En hoe verras je jouw geliefde nou beter dan met een van onze brievenbuscadeaus? Spread some colour met onze stoere bos freesia’s of verwen jouw lief met onze luxe brievenbus chocola. Verstuur jouw valentijnscadeau voor hem met een persoonlijke boodschap of juist anoniem: met Bloompost creëer je hoe dan ook dat wauw-effect!

Liefdevol maar stoer boeket

Bloemen zijn een teken van romantiek. Op dé dag van de liefde kunnen bloemen dan natuurlijk niet ontbreken. Bij BloomPost vind je het perfecte valentijnscadeau voor hem met onze stoere en liefdevolle boeketten. Neem bijvoorbeeld onze Happy Breeze: zo tover je binnen de kortste keren een glimlach op het gezicht van jouw geliefde. Of bestel jij liever rode rozen op valentijnsdag? Bij BloomPost is het mogelijk, en dan ook nog eens door de brievenbus. Jouw originele valentijnscadeau voor hem wordt zo nog een beetje specialer.

Een uniek en groen valentijnscadeau

Geef je jouw partner of vriend liever iets anders dan bloemen? Een echt uniek valentijnscadeau heb je bij ons zo gevonden. Bij BloomPost kan je kiezen uit de meest originele planten: van een lavaplant voor de echte daredevil, tot een lichtplantje voor jouw zonnestraal. Verwen hem met een van onze planten en bezorg jouw minnaar een blijvende herinnering.

Bij BloomPost vinden wij het belangrijk om op een milieuvriendelijke manier te werken. Duurzaamheid betekent bij ons het aanbieden van eco-friendly producten. Onze boompjes, droogbloemen, planten en bollen & zaden dragen allemaal bij aan een groenere wereld. Zo zijn onze valentijnscadeaus voor hem niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Een origineel extraatje

Naast rozen en planten, bieden we bij BloomPost nog andere valentijnscadeaus voor hem. Houdt jouw crush van chocola? Verwen hem dan met een bijzondere smaakervaring met onze brievenbus chocola: een originele verrassing en ook nog eens stijlvol verpakt. Wanneer jouw minnaar groene vingers heeft, kan je er ook voor kiezen om een liefdevol pakketje bollen en zaden te geven. Of bestel het gewoon alle twee: iedereen verdient immers een fijne Valentijnsdag!

Valentijnsdag voor hem bij Bloompost

Valentijnsdag planten, bloemen en chocola: BloomPost maakt van Valentijnsdag écht een feestje met unieke en originele cadeaus. Verras jouw lief en bestel een valentijnscadeau voor hem, eenvoudig en snel, via onze website. Vergeet niet om een leuk kaartje toe te voegen met een persoonlijke of anonieme boodschap. Bestel jouw valentijnscadeau voor hem op tijd: voor 22.00 uur besteld is morgen bezorgd (ma-za). Jouw valentijnscadeau versturen wij al vanaf €3,99. Heb je vragen of advies nodig om het perfecte cadeau uit te zoeken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je met liefde!