• Home
  • >
  • Origineel Valentijnscadeau

Origineel Valentijnscadeau

Wil jij jouw geliefde verrassen met een uniek Valentijnscadeau? Dan zul je dit ongetwijfeld vinden bij BloomPost. Wij zijn dé specialist in originele cadeaus door de brievenbus, uitvinder van brievenbusbloemen en jouw favo adres om jouw vriend(in), partner of stille minnaar te verrassen. Ga jij voor een bos rode rozen of een trendy en duurzaam boeket droogbloemen? Wij zorgen voor het verrassingseffect! Bekijk al onze originele Valentijnscadeaus hieronder.

Origineel Valentijnscadeau

Valentijnsdag is natuurlijk de perfecte dag om jouw hartendief te verrassen met een romantisch cadeau. Mag het dit jaar wat specialer zijn? Dan zijn de originele Valentijnscadeau van BloomPost echt iets voor jou. Wij bezorgen al onze Valentijnscadeaus door de brievenbus, van kleurrijke mini-boeketjes en een bos rode rozen tot hand geselecteerde droogbloemen voor een blijvende herinnering. Wij hebben de meest originele valentijnscadeaus voor je op een rijtje gezet.

Weet je niet zeker of je geliefde thuis is om jouw Valentijnscadeau aan te nemen? Geen probleem! Omdat onze Valentijnscadeaus door de brievenbus passen, hoeft de ontvanger niet thuis te zijn.

Uniek Valentijnscadeau: brievenbusbloemen

BloomPost is uitvinder van de enige echte brievenbusbloemen. Je leest het goed: zelfs onze bloemen worden bezorgd door de brievenbus. Neem bijvoorbeeld ons pakketje liefde, een boeket met twaalf rode rozen, liefdevol verpakt en samen met een lekkere reep tony chocolonely bezorgd door de brievenbus. Onze brievenbusbloemen worden in een gepatenteerde verpakking verstuurd, waardoor ze lang vers blijven. Als jouw partner of geheime liefde het pakketje opent en de bloemen op de vaas zet, ontwaken deze en staan ze nog ruim een week vers op de vaas. Lees meer over het geheim van onze verse bloemen.

- Uniek valentijnscadeau

- Vers van de kweker

- 9 dagen vaasgarantie

- Met liefde verpakt

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Versturen naar buitenland mogelijk

Meer originele Valentijnscadeaus

Naast onze brievenbusbloemen heeft BloomPost nog vele andere soorten cadeaus voor Valentijnsdag. Wat dacht je van een elegant brievenbus boeket van hand geselecteerde droogbloemen? Een romantisch Valentijnscadeau voor een blijvende herinnering. Een ander leuk Valentijnscadeau is onze BloomLove: een houten plankje met ‘Love’ in combinatie met een vaasje met gipskruid en jouw persoonlijke kaart, super leuk!

Jouw Valentijnscadeau nog specialer maken?

Je kunt jouw Valentijn kado anoniem laten bezorgen, maar je kunt ook een romantische kaart toevoegen met een persoonlijke boodschap voor jouw geliefde. Wie ga jij de liefde verklaren op Valentijnsdag? Om je Valentijnscadeau nog specialer te maken, kun je ook nog een extraatje toevoegen. Wat dacht je van een heerlijke reep Tony Chocolonely. Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag.

Origineel Valentijnscadeau van BloomPost

Echte liefdespost versturen met onze unieke Valentijnscadeaus? Dan ben je aan het juiste adres bij BloomPost. Wij hebben de meest originele Valentijnscadeaus, met liefde verpakt en bezorgd door de brievenbus. Wij zetten de puntjes op de i met chique zijdepapier en handige (styling)tips; jouw geschenk wordt écht een cadeautje. Wij bezorgen jouw Valentijnscadeau al voor € 3,45. Wie ga jij een onvergetelijke dag bezorgen?

Heb je nog vragen over onze Valentijncadeaus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Vergeet ook niet bij de veelgestelde vragen op onze contactpagina te kijken, het antwoord op jouw vraag staat er misschien al tussen.