Bedankt juf cadeautje

Tegen het einde van het schooljaar aan, wil je graag de juf of meester van jouw kind bedanken. Wij hebben de leukste bedankt juf cadeautjes voor je verzameld. Met een kleinigheidje bedank je de juf voor alle goede zorgen. Spreek je waardering uit met BloomPost!

Origineel bedankt juf cadeautje

Bij BloomPost vind je de origineelste cadeautjes om de juf of meester te bedanken na het schooljaar. Als het einde van het schooljaar nadert, is het gebruikelijk om een kleinigheidje te geven aan de leraar. Je bedankt ze hiermee voor het afgelopen jaar of wenst ze – bij een afscheid van de juf of meester – veel succes. Geef een blijk van waardering en een leuk aandenken!

Bedankt juf cadeautje via BloomPost

Via BloomPost bestel je gemakkelijk en snel een bedankt juf cadeautje. Je kunt kiezen uit een enorm assortiment aan leuke kleine attenties. Wat dacht je van brievenbusbloemen, droogbloemen, planten en andere leuke brievenbuscadeaus. Kies je cadeau uit en voeg een persoonlijke wenskaart toe. Vervolgens doen wij de rest!

Al onze cadeaus worden geleverd in een stevige en stijlvolle cadeauverpakking. Een feestje om te krijgen! Daarnaast zijn wij specialist in brievenbus cadeaus, dus voor veel kleinere cadeaus hoeft de ontvanger niet eens thuis te zijn. Je kunt onze cadeaus ook supersimpel bij jezelf thuis laten bezorgen en meenemen naar de laatste schooldag.

- Het originele bedankt juf cadeautje

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- V.a. € 3,95 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

(Droog)bloemen als bedankt cadeau juf

De bloemen van BloomPost zijn extra speciaal: ze worden verzonden door de brievenbus! Dat betekent ook dat ze in een kleine verpakking zitten, en dus erg geschikt zijn om mee te nemen naar de laatste schooldag. Wat dacht je van onze Sweety? Een mooie bos brievenbusbloemen. Ook de Happy Breeze is een vrolijk boeket waarmee je de juf kunt bedanken voor haar inzet. Of ga voor de BlooMini: klein maar fijn!

Nog origineler dan verse bloemen, zijn onze droogbloemen. Ga voor een boeket zoals de BloomPosy, of kies voor een cadeau met een prominente plek voor een kaart of foto: de BlooMemory. Vaak houden juffen van creatief bezig zijn. In dat geval kun je een leuk DIY-cadeau geven om de juf te bedanken. Met de Bloom&Clay kan ze haar eigen droogbloemenhouden maken, en met de BloomRing haar eigen woondecoratie.

Bedankt juf!

Een baan in het onderwijs is superbelangrijk en gaat niet altijd over rozen. Door een bedankt cadeautje te sturen of geven aan de juf, spreek je jouw waardering uit. Een klein brievenbuscadeautje, een groot gebaar! Wil je wat leuks geven voor in huis? Met de Shine a Light geef je een hip en lief cadeau: gedraaide kaarsen, droogbloemen. Voeg een leuk bedankt kaartje! Ook het Boeketje van Papier is een all-time favourite. Een boeket dat nooit verwelkt: dat zorgt gegarandeerd voor een glimlach.

Bedankt meester cadeau

Wil jij de meester van je kind aan het einde van het schooljaar een bedankje sturen? Dat doe je met BloomPost! Wij hebben de leukste cadeaus voor mannen, waarmee je jouw waardering uit kan spreken. Wat dacht je van een leuke plant? Geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking. Zo is de Lavaplant een makkelijke en stoere kamerplant. Ook een brievenbusboompje is zeer geschikt als bedankt cadeau voor een meester: klein maar fijn! Had jouw kind een supermeester? Stuur dan de Je Bent Goud Waard zaden.

Iemand anders bedanken?

Een klein bedankje, een groot plezier! Moet jij nog iemand bedanken? Bij BloomPost vind je een ruim assortiment aan bedankt cadeaus waarmee je iemand kan verrassen, bijvoorbeeld een bedankt bloemetje. Wie wil jij bedanken?

- Bedankje ouders
- Bedankjes collega's
- Bedankt voor de gastvrijheid
- Bedankt voor de samenwerking cadeau

 

Bedank de juf met BloomPost

De leukste bedankt juf cadeaus vind je bij BloomPost: van (droog)bloemen tot planten en zelfs bomen. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke wenskaart met lieve boodschap voor de onderwijzer toe en jouw verrassing is compleet. Al vanaf € 3,95 sturen we jouw verrassing op naar de ontvanger of je eigen adres. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bij BloomPost vind je een cadeau voor elk speciaal moment! Ga voor een voorjaarsboeket, duurzaam cadeau, bosje tulpen of zoek je misschien een verjaardagscadeau voor haar of wil je iemand beterschap wensen? Wij helpen je om iemand te verrassen.