Bedankt cadeautjes collega's

Wil jij jouw collega’s bedanken voor de fijne samenwerking? Doe het met een persoonlijk cadeau van BloomPost! Wij hebben een ruim assortiment aan kleine, originele presentjes die als bedankje collega verzonden kunnen worden. Zeker weten dat jouw collega’s superblij zijn met een persoonlijk bedankje! Check hieronder de origineelste bedankt cadeautjes voor collega’s.

Originele bedankt cadeautjes collega's

Of je nou van baan gaat wisselen, naar een andere afdeling gaat óf met pensioen gaat: bedank je collega’s met een origineel cadeau van BloomPost. Wij hebben een ruim assortiment aan kleine en grote bedankt cadeaus. Van een mooie bos droogbloemen tot een kleinigheidje door de brievenbus: een "bedankje collega's" van BloomPost is zo besteld! Onze bedankjes zijn extra speciaal, ze worden namelijk bezorgd door de brievenbus! Een echt brievenbuscadeau. Dat is niet alleen super origineel, maar ook gemakkelijk. De ontvanger hoeft namelijk niet thuis te zijn!

Bedankt cadeautjes collega’s bestellen via BloomPost

De origineel bedankt cadeautjes van BloomPost zullen zeker weten in de smaak vallen bij jouw collega’s. Naast dat wij een ruim assortiment aan unieke en duurzame cadeaus hebben, worden onze cadeaus ook stijlvol en stevig verpakt. Een feestje om te krijgen! Voor elk budget is er bij BloomPost wat te vinden: van kleine zaden cadeaus tot grote boeketten. Bedank je collega’s persoonlijk, of laat een aantal cadeaus naar kantoor sturen om ze daar uit te delen.

Bedankt cadeautjes collega’s: wat kun je verwachten

- De origineelste bedankje collega cadeaus

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Duurzaam

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Vandaag besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Uit welke bedankje collega cadeaus kun je kiezen?

Met een uniek assortiment aan bedankt cadeaus is er voor elke groep collega’s wel een geschikt cadeau te vinden. Werk je bij een groot bedrijf en wil je veel collega’s bedanken? Dan zijn onze bollen & zaden cadeaus zeer geschikt. Met als all-time favourite onze Zaden Je Bent Goud Waard. Een gemakkelijke manier om met weinig woorden te zeggen dat je jouw collega’s waardeert en wilt bedanken voor de mooie tijd samen. Uit deze zaden groeit de goudsbloem: een prachtige bloem met een geel/oranje gloed.

Ook het Zakje Geluk is leuk als bedankt cadeautje voor collega’s. Zij wensen jou vast veel geluk bij je nieuwe baan of levensfase, maar andersom wens jij hun ook veel geluk! En hoe kan je iemand beter gelukwensen dan met een klavertje vier? Geef een onbeperkte voorraad geluksplantjes! Wist je dat je met onze bollen & zaden cadeaus de ontvanger dubbele pret bezorgd? Bij het ontvangen van het cadeautje én wanneer de eerste plantjes verschijnen.

Boompjes als bedankt cadeautjes collega

Ken jij onze toffe brievenbusboompjes al? Een cadeau waarmee je niet alleen de ontvanger blij maakt, maar je ook nog eens de natuur mee helpt. Een klein boompjes, stijlvol en stevig verpakt én geleverd door de brievenbus. Elk boompjes heeft zijn unieke verhaal, en zo is er ook voor elke groep collega’s wel een geschikt boompje te vinden. Gaven jouw collega’s kleur aan je leven? Geef een kleurrijke Klimroos. Duurden jullie koffiepauzes altijd nét te lang? Geef een Koffieplant cadeau. Of was jij de sfeermaker op kantoor? Misschien kan het vrolijke Citrusboompje het gat opvullen.

Andere cadeaus om je collega’s te bedanken

Naast bollen, zaden en boompjes hebben we bij BloomPost ook prachtige brievenbusbloemen, droogbloemen, planten en nog veel meer brievenbuscadeaus! Get creative met onze Bloom & Clay of laat iemand z’n eigen theezetten met de Theeplant. De keuze is reuze! Kun je niet kiezen? Dan kun je jouw collega’s ook zelf laten kiezen met onze BloomPost cadeaukaart.

Iemand anders bedanken?

Een klein bedankje, een groot plezier! Moet jij nog iemand bedanken? Bij BloomPost vind je een ruim assortiment aan bedankt cadeaus waarmee je iemand kan verrassen, bijvoorbeeld een bedankt bloemetje. Wie wil jij bedanken?

- Bedankje ouders
- Bedankt juf
- Bedankt voor de gastvrijheid
- Bedankt voor de samenwerking cadeau

Service van BloomPost

Zeg je originele bedankt cadeautjes collega’s? Dan zeg je BloomPost! Wij hebben de leukste kleinigheidjes om je collega’s mee te bedanken: klein gebaar, groot plezier! Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig online en profiteer van lage verzendkosten en een snelle levering: voor 22.00 uur besteld is morgen bezorgd (ma-za)! Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je jouw collega voor een andere gelegenheid verrassen? Bekijk ook onze verjaardag cadeaus, zwangerschap cadeaus, troost cadeaus of een cadeau om je collega succes te wensen