Troost cadeau

Wil je iemand sterkte wensen? Doe het met een troost cadeau van BloomPost. Wij hebben een ruim assortiment aan lieve attenties om iemand een hart onder de riem te steken. Onze troost cadeaus kun je sturen bij overlijden, herdenken of als iemand gewoon door een moeilijke tijd gaat. Laat weten dat je aan iemand denkt en stuur een troost cadeau via BloomPost. Een klein gebaar kan soms zoveel betekenen!

Troost cadeau via BloomPost

Het geven van een troost cadeau is een mooie manier om te laten weten dat je aan iemand denkt. Toon je medeleven als woorden tekortschieten. Er zijn talloze reden waarom je iemand een troost cadeau zou willen sturen. Iemand kan het tijdelijk moeilijk hebben, of zelfs voor een langere tijd. Bijvoorbeeld door het verliezen van een dierbare, een heftige gebeurtenis of door een slopende ziekte. Het is belangrijk om dan af en toe wat liefs te sturen en daarmee te zeggen “ik denk aan je”.

Troost cadeau: wens iemand sterkte

Een troost cadeau sturen met BloomPost is gemakkelijk en en mooi gebaar. Veel van onze troost cadeaus worden verzonden door de brievenbus. Dat is handig, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn op het moment van bezorging. Hij of zij zal het troost cadeautje dan later in de brievenbus vinden en zich gesteund voelen. Een dierbaar moment!

Wat je kunt verwachten van onze troost cadeaus:

- Troost cadeau overlijden, ziekte of heftige periode

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Duurzaam

- Keuze uit veel mooie wenskaarten om een lieve boodschap achter te laten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Verse bloemen als troost cadeau

Ken jij iemand die door een moeilijke tijd gaat? Steun diegene door een mooie bos verse bloemen te sturen. Laat bloemen voor je spreken als je de woorden niet kunt vinden. Bloemen als troostcadeau zijn niet alleen lief gebaar, maar kunnen de ontvanger misschien ook een beetje opvrolijken in deze moeilijke tijd. Onze Witte brievenbusrozen zijn een zeer geschikte bos om te sturen als troost cadeau. Witte rozen staan voor eerbied en herinnering: wat een mooi gebaar! Wil je liever een bos bloemen met iets meer kleur sturen? Ga voor ons Sweety boeket, met zachte pastel kleuren.

Troost cadeau overlijden

Het overlijden van een dierbare kan zorgen voor een onverdragelijk verdriet. Soms is het lastig om iemand te helpen en te bepalen wat hij of zij nodig heeft. Laat weten dat je ervoor diegene bent door een lief troost cadeau te sturen. Met dit gebaar steek je de familie of vrienden een hart onder de riem. Wij hebben een aantal troost cadeaus bij overlijden voor je verzameld: de BlooMemory is een perfect troost cadeau doordat er een prominente plek is voor jouw wenskaart met lieve boodschap. Bekijk ook onze andere droogbloemen cadeaus.

Troost cadeau overlijden vader

Een troost cadeau bij overlijden van een vader vind je ook bij BloomPost. Zo is onze BlooMemory Candle een mooie attentie om je medeleven te tonen. Dit droogbloemen troost cadeau met kaarsje zorgt voor een klein lichtpuntje in de lastige rouwperiode. Ook kun je ervoor kiezen iemand een kleine attentie te sturen in de vorm van een brievenbus boompje, zoals de Giant Sequoia. Dit boompje kan symbool staan voor de overleden vader en verder groeien in de tuin of op het balkon: een mooie manier om iemand te eren en blijven herdenken. Bekijk ook onze andere brievenbuscadeaus.

Troost cadeau overlijden moeder

Naast een troost cadeau bij overlijden van een vader, vind je bij ons ook een troost cadeau bij overlijden van een moeder. Creëer een warm gevoel met onze Shine a Light. Laat de ontvanger een kaarsje aansteken voor zijn of haar overleden moeder. Voeg een mooie sterkte kaart toe en laat de ontvanger weten dat je voor diegene klaar staat. Ook het Lichtplantje is een geschikt troostcadeau voor iedereen die wel een lichtpuntje kan gebruiken.

Troost cadeaus en meer

Bij BloomPost vind je voor elke gelegenheid het perfecte cadeautje. Neem eens een kijkje bij onze bollen & zaden cadeaus of stuur iemand een plant. Of de gelegenheid nou vrolijk of verdrietig is: met BloomPost laat je weten dat je aan iemand denkt.

Heb je nog vragen over een onze troost cadeaus? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Zij helpen je om het juiste troostcadeau uit te zoeken. Op onze contactpagina vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen van onze klanten.