Pasen

Pasen is de perfecte gelegenheid om iemand een kleine attentie te sturen! Verras iemand met een origineel paascadeau van BloomPost en bezorg de lente in huis. Ook leuk: laat het cadeautje bij jezelf thuis bezorgen en neem 'm mee naar de paasbrunch!

Verras iemand met een paascadeau!

Maak Pasen dit jaar extra speciaal door een leuk en duurzaam cadeau van BloomPost te sturen. De perfecte gelegenheid om iemand te verrassen met een bos gele tulpen of ander cadeau. Onze cadeaus zijn gemakkelijk besteld, snel bezorgd en leuk om te krijgen! Ook leuk om bij jezelf thuis te laten bezorgen en mee te nemen naar de paasbrunch!

Cadeau voor Pasen

Niet alleen tijdens Kerst en Sinterklaas, maar ook tijdens Pasen pakken we steeds vaker uit. We beginnen de ochtend met een heerlijke paasbrunch, verstoppen paaseieren in de tuin voor de kinderen, snoepen hier en daar een kleine (of grote) paashaas van chocolade weg en we versieren ons huis uitbundig met paastakken. Maar ook een mooie bos bloemen hoort bij Pasen. We vieren tijdens Pasen immers niet alleen de opstanding van Jezus Christus, maar ook het begin van de lente! En waar haal je nu beter de lente mee in huis dan met bloemen?

Bloemen voor Pasen

Wil jij je beste vriend(in), opa en oma, suikertante of favoriete collega een extra vrolijk pasen bezorgen? Dan is een feestelijk paascadeau met bloemen het antwoord. Natuurlijk hebben we bij BloomPost ook voor deze dagen een speciale brievenbuscadeaus. Zo hebben we een vrolijk paaspakket met 12 gele tulpen en een zakje lekkere chocolade paaseitjes, samen bezorgd in een sfeervolle gele verpakking. Je kunt er bovendien nog een gezellige paaskaart aan toevoegen met een persoonlijke tekst.

Natuurlijk kun je ook een van onze andere brievenbusbloemen als pasen cadeau versturen. Denk aan een heerlijke tulpen mix met gele, roze, rode en oranje tulpen: een vrolijke bos waar iedereen blij van wordt. Of ga voor de pastel tulpen: een trendy bos tulpen waarmee je de lente in huis haalt. Ook blauwe druifjes bloeien vroeg in het seizoen en zijn de perfecte, kleurrijke paasbloemen voor bij de paasbrunch.

Paascadeau door de brievenbus

Iemand verrassen met Pasen is nu nog makkelijker met de paascadeaus van BloomPost. Bijna al onze paascadeaus passen namelijk door de brievenbus: van verse bloemen tot droogbloemen en van luchtplantjes tot the Green Brothers: ons toffe trio van groene planten. Hierdoor zijn de verzendkosten laag, de wachttijden kort en hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. En omdat we dit cadeau bezorgen per brievenbuspost en niet pakketpost, blijft de carbon footprint laag. Daarmee maken we de Paasdagen niet alleen een stukje groener, maar ook de planeet! Liever een grotere plant? Dat kan ook!

En of onze bloemen vers aankomen door de brievenbus? Daarop is het antwoord volmondig ja! Wij verpakken onze paasbloemen namelijk met een speciale folie, waardoor ze ongekend vers blijven tijdens transport. Als de ontvanger de paasbloemen op de vaas zet, blijven ze nog ruim een week vers op de vaas staan.

Pasen met BloomPost

Maak de paasdagen nog feestelijker met een leuk paascadeau voor iemand die jij lief hebt. Wij hebben de mooiste brievenbus paasbloemen voor jou paraat: leuk om te geven en fantastisch om te krijgen! Bestel je voor 22.00 uur, dan wordt jouw paascadeau de volgende dag bezorgd (ma - za). Wij bezorgen al voor € 3,99.

Heb je nog vragen over onze paasgeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Op onze contactpagina vind je ook antwoorden op de meestgestelde vragen.