Klein kerstboompje

Oh denneboom, oh denneboom, wat zijn je takken wonderschoon 🎶.  Bij BloomPost kunnen we niet wachten tot we ons kleine kerstboompje kunnen optuigen! Hoe leuk is het als je dit jaar iemand kunt verrassen met een klein kerstboompje? Verras iemand en vier Kerst met BloomPost!

Een klein kerstboompje door de brievenbus

Vier kerst dit jaar met BloomPost! Want zeg nou zelf, deze schattige dennenboompjes gun je toch iedereen! Een kerstboompje per post verstuurd … dát is toch het creatiefste kerstcadeautje dat je iemand kunt geven! Met BloomPost kun jij een klein kerstboompje gewoon per post versturen. Sterker nog, dit kerstboompje past gewoon door de brievenbus!

Kerstboom door de brievenbus: hoe werkt dat?

Wil jij jouw moeder, vader, zus, collega of buurvrouw dit jaar eens extra verrassen met kerst? Dat vinden wij een goed plan! BloomPost is er namelijk om mensen een glimlach te bezorgen, en het liefste doen we dat door de brievenbus! Zo gaan ook onze kleine kerstboompjes door de brievenbus. Ze zijn immers klein genoeg om in een pakketje te passen, zodat ze met de gewone brievenbuspost kunnen worden verstuurd.

Een groot voordeel hiervan: de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Zodra de ontvanger thuis komt of naar de voordeur loopt, zal er een klein kerstfeest op de deurmat liggen! Onze stijlvolle verpakking zal direct voor een glimlach zorgen. En die glimlach zal alleen maar groter worden tijdens het uitpakken: een klein kerstboompje!

Kerstboompje per post bij Bloompost:

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel toffe kerstkaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Klein kerstboompje kant en klaar: feestelijk en gemakkelijk!

We hebben bij BloomPost ontzettend veel leuke brievenbus cadeaus. Met de feestdagen pakken we extra uit, en lanceren we een verrassend assortiment aan kerstcadeaus door de brievenbus. Een gemakkelijke manier om kerst bij iemand thuis te bezorgen! Van droogbloemen tot verse bloemen, en natuurlijk... de DIY brievenbus kerstboom! De favoriet van onze achterban. Elk jaar is het kleine kerstboompje snel uitverkocht en een gewild item om naar dierbaren te sturen. Het ideale kerstcadeau voor wie dan ook. Want wie wordt er nou niet vrolijk van een brievenbus kerstboom? Onze kerstfavoriet komt in drie kleuren: Klein kerstboompje lilaKlein kerstboompje zilver en Klein kerstboompje brons. Welke kleur kies jij?

Ons originele DIY kerstboompje is gemaakt van echte dennentakken. Voorzien van lichtjes, slingers en houten sterretjes. Zo kan iedereen zijn eigen unieke kerstboom versieren! Maak jouw kerstwens extra bijzonder door samen met een kerstkaart een echt brievenbus kerstboompje te versturen. Dit geschenk maakt een kerstgroet super speciaal! Nu nog bedenken aan wie jij dit kerstboompje per post gaat sturen.

Grotere kerstboom: originele verrassing!

Naast brievenbus kerstboompjes, hebben we ook wat grotere kerstbomen die met de pakketpost worden bezorgd. Deze kerstboompjes zijn zo'n 55 cm hoog en worden geleverd inclusief mooie versiering! Een feestelijk DIY cadeau voor de feestdagen. De kerstbomen komen in drie verschillende versies. Ga jij voor Kerstboom Jingle Red, Kerstboom Happy Holidays of Kerstboom Winter Wonderland? Alle drie even magisch!

Brievenbus kerstboom die je nadien zelf kunt planten

In ons assortiment spot je ook de Twinkle Twinkle. Dit is een mini kerstboompje in een klein vaasje. Deze tafel kerstboom is de ideale versiering voor een feestelijk gedekte tafel. Wist je trouwens dat je deze kleine kerstboom na het kerstseizoen gewoon kunt planten en laten groeien? Volgend jaar heb je dan een kleine kerstboom die je zelf gekweekt hebt. Leuk, toch?

Helemaal vanaf het begin beginnen met een klein kerstboompje kweken? Ga dan voor de Kerstboom zaden en laat iemand een echte Nordman kerstboom kweken! Dit gehele cadeautje is gemaakt van bio-based materiaal: super duurzaam dus! 

Wie gun jij een brievenbus kerstboom?

Een klein kerstboompje kun je aan iedereen geven. Het is een leuk en feestelijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen! Wie ga jij dit jaar een onvergetelijk kerst bezorgen? Je moeder die er altijd voor je is? Je nichtje die je laatst uit de brand heeft geholpen? Of misschien je beste vriend(in) die je toch wat minder ziet de laatste tijd? Welke reden dan ook, met een brievenbus kerstboom bezorg je iemand een onvergetelijke kerst door de brievenbus! Een klein kerstboompje is overigens ook zeer geschikt als zakelijk geschenk voor je collega’s, klanten of relaties.

Service van BloomPost

De leukste kerstboompjes vind je bij BloomPost, het ultieme kerstcadeau! Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke kerstkaart toe en jouw kerstcadeau is helemaal af. Al vanaf € 3,99 sturen we jouw verrassing op naar de ontvanger! Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za).

Psst... we hebben bij BloomPost ook veel andere leuke kerstcadeaus door de brievenbus!