backend-media_library.no_image_found
  • Home
  • >
  • 6 x leuke kerstcadeaus door de brievenbus

6 x leuke kerstcadeaus door de brievenbus

Kerst zal een tikkeltje anders zijn in 2020. We kunnen wellicht niet iedereen bezoeken en gezelschappen moeten klein blijven. Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Dan ben je bij BloomPost aan het juiste adres! Van prachtige droogbloemen in kerstsfeer tot aan een eigen DIY Kerstboompje. En hoe eenvoudig? Je verstuurt je kerstcadeaus via BloomPost en de ontvanger krijgt ‘m door de brievenbus!

Tip: maak het kerstcadeau persoonlijk door één van onze toffe kerstkaarten toe te voegen!

Make it a December to remember :)

 

Kerstcadeau 1 - Xmas BlooMemory 

Bloomemory-kerst-kerstcadeau

Trendy en één van onze populairste producten dit jaar: de BlooMemory. We hebben deze bestseller helemaal omgetoverd in de kerstsfeer. Met dit originele cadeau, bezorg je iemand een Kerst om nooit te vergeten. Bovendien is dit een enorm duurzaam cadeau, want de droogbloemen blijven heel lang mooi!

Bekijk hier >

 

Kerstcadeau 2 - Xmas Tree

kerstboom-kerstcadeau

Dit originele cadeau is gemaakt van echte dennentakken. Voorzien van lichtjes, slingers en houten sterretjes. Zo kan iedereen zijn eigen unieke kerstboom versieren! Maak jouw kerstwens extra bijzonder door samen met een kerstkaart een echt brievenbus kerstboompje te versturen.

Bekijk hier >

 

Kerstcadeau 3 - Xmas bouquet rood/wit/mix

kerst-amarylissen

Verras iemand met Amaryllissen voor hét ultieme kerstgevoel. Verkrijgbaar in rood, wit en in een mix van kleuren. De Amaryllissen komen langzaam uit en zorgen samen met de Eucalyptus voor een heerlijk geurende Kerst.

Bekijk hier >

 

Kerstcadeau 4 - Xmas seeds 

kerstboomzaadjes-kerstcadeau

Wens iemand een fijne Kerst met kerstboomzaadjes. Dit cadeau bevat niet alleen een mooie boodschap, maar de ontvanger kan ook (met behulp van de instructie) de zaadjes helemaal zelf zaaien in de bijgeleverde leatherbag. Let it snow & let it grow!

Bekijk hier >

 

Kerstcadeau 5 - Xmas BloomPosy 

bloomposy-kerstcadeau

Ontdek het leukste kerstcadeau van 2020: de BloomPosy! Wij hebben de allermooiste droogbloemen in kerststijl geselecteerd. Bestel dit leuke kerstcadeautje en bezorg iemand onvergetelijke feestdagen!

Bekijk hier >

 

Kerstcadeau 6 - Bijna alle andere cadeautjes van BloomPost!

origineel-kerstcadeautje

Naast de leuke cadeautjes in kerststijl hebben we ook een heleboel presentjes die leuk zijn voor onder de kerstboom! Droogbloemen cadeaus, DIY cadeaus, planten, woondecoratie of cadeausets! Neem gauw een kijkje en vind het perfecte kerstcadau!

Zoek iets leuks uit >