duurzaamheid

A new way of giving!

A new way of giving! BloomPost is er om mensen te verrassen met een uniek cadeau per post, geïnspireerd op de natuur! Wij willen de wereld een stukje groener en vrolijker maken. Benieuwd hoe we dat doen? Lees hieronder verder!

Act Green

Als uitvinder van de brievenbusbloemen zijn we continu bezig om voor alles wat we doen een groenere oplossing te vinden. Hierover snel meer!

Decide Green

Wij kiezen voor groen! Duurzaamheid betekent voor ons het aanbieden van eco-friendly producten zoals onze boompjes, bollen & zaden die bijdragen aan een groenere wereld. Door onze gepatenteerde groene verpakking is er minimale waste van water en koeling. Daarnaast is onze bio-afbreekbare verpakking van de verse bloemen een duurzame folie die 100% afbreekbaar is. Ook hebben de cadeauverpakkingen het fsc-keurmerk. Lees hier meer over onze groene verpakking.

Connect Green

In ál onze relaties willen we een duurzaam verband aangaan. Zowel met onze kwekers als met onze medewerkers en klanten. Daarnaast investeren wij in persoonlijke groei en ontwikkeling van al onze medewerkers. We zijn betrokken en hebben vertrouwen in een betere en gezonde toekomst. Samen met elkaar! Lees hier meer over de samenwerking met Houtgenoten, waar we erg trots op zijn!

Contribute Green

Het uiteindelijke doel: echt bijdragen aan een groene en vrolijke wereld! Elk moment dat zich ervoor leent, pakken wij aan om de aandacht op deze onderwerpen te vestigen. Heb jij een goed idee voor een nieuw groen of vrolijk cadeau, laat het ons weten!