Cadeau nieuwe baan

Ken jij iemand die net een bloedstollend sollicitatiegesprek heeft overleefd en een nieuwe baan heeft gekregen? Geef diegene een cadeau voor haar of zijn nieuwe baan. Bij BloomPost hebben wij leuke brievenbuscadeaus waarmee je kunt zeggen ‘veel succes met je nieuwe uitdaging’. Verwen iemand na een lange banenzoektocht met een leuke verrassing!

Succes wensen nieuwe baan

Hoe leuk is het om een cadeautje te ontvangen nadat je een nieuwe baan hebt gevonden? Overigens kun je ook iemand een presentje sturen om juist van te voren succes te wensen met een belangrijk sollicitatiegesprek. Wie weet is dat net dat laatste zetje in de rug!

Iemand een cadeau voor een nieuwe baan geven was nog nooit zo eenvoudig met het uitgebreide assortiment cadeautjes van BloomPost. Wij versturen onze bloemen namelijk per post, waardoor je onze brievenbus bloemen snel en ongekend vers in huis hebt. BloomPost heeft diverse cadeaus die door de brievenbus passen, waardoor je ze eenvoudig kunt versturen. Zo kun je, ook op afstand, iemand succes wensen.

- De tofste cadeaus voor nieuwe baan

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit leuke wenskaarten

- € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Cadeau collega nieuwe baan

Ken jij een collega die binnenkort een nieuwe job gaat bekleden binnen jouw bedrijf? Of misschien wel de overstap naar een nieuwe zaak gaat maken? Geef een mooi (afscheids)cadeau. Stuur bijvoorbeeld een bos mooie brievenbus bloemen. Wat dacht je van de Fancy, een mooi boeket bloemen met vrolijke kleuren. Of ga voor het zusje van de Fancy, de Sweety. Een mix van de fraaiste bloemen van dit seizoen.

Naast verse bloemen, kun je ook brievenbus droogbloemen cadeau doen. Dit is een duurzaam cadeau. Droogbloemen gaan namelijk veel langer mee dan verse bloemen. Grote kans dat de droogbloemen er na een paar maanden werken bij de nieuwe baan nog levendig bij staan! Wat dacht je van onze BlooMemory? Met een persoonlijke wenskaart erbij, is je cadeau compleet. Liever een bosje droogbloemen? Ga voor de BloomPosy pastel.

Origineel cadeautje nieuwe baan

Wil je een echt origineel cadeau geven voor de topper die jij kent? Ga dan voor een brievenbus boompje of een plant. Een klein boompje dat uitgroeit tot een mooi exemplaar bij iemand in de tuin is een origineel cadeau voor een nieuwe baan. Het boompje zal ‘meegroeien’ met de loopbaan van de ontvanger. Leuk om deze mijlpaal (in de grond) vast te leggen. Wil je iemand geluk wensen met zijn of haar nieuwe baan? Doe dat dan met ons zakje geluk. Met dit zakje geef je iemand een onbeperkte voorraad aan geluksplantjes! Leuk om te zaaien in een potje voor in de vensterbank. Het is altijd iets moois om een unieke attentie te sturen. Met BloomPost is het brievenbus geschenk gegarandeerd een succes. Stuur iemand nu ‘veel succes met je nieuwe baan!’ met een leuk cadeautje.

WELKOMSTCADEAU NIEUWE BAAN

Het is natuurlijk ontzettend leuk wanneer je op een op liefdevolle manier wordt ontvangen op je nieuwe werkplek. Als werkgever is het geven van een welkomstcadeautje dan ook erg attent. Met de service van BloomPost feliciteer je gemakkelijk de gelukkige met de nieuwe baan. Een brievenbuspakje met mooie bloemen en een persoonlijke kaart zijn een feestje om te ontvangen. BloomPost heeft genoeg aanbod om zowel mannen als vrouwen te verrassen en te feliciteren met hun nieuwe werkplek.

Service van BloomPost

De leukste kleine cadeautjes voor een nieuwe baan vind je bij BloomPost. Van (droog)bloemen, puzzels en planten tot zaden en zelfs boompjes. Vergeet niet om een leuk kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Of een leuk extraatje zoals een heerlijke reep Tony Chocolonely. Al voor € 3,99 gaat jouw pakketje op de post. Bestel jouw brievenbus cadeau op tijd: voor 22.00 uur besteld is morgen bezorgd (ma-za).