Cadeautje eigen bedrijf

Wil jij iemand feliciteren met het opzetten van een eigen bedrijf? BloomPost helpt je graag! Het beginnen van een onderneming is een hele klus en mag zeker beloond worden. Hieronder vindt je leuke, persoonlijke cadeaus voor iemand die een eigen zaak opent.

Origineel cadeau eigen bedrijf

Een bedrijf starten is uitdagend en spannend. Als het bedrijf eenmaal staat verdient dat dan ook zeker een cadeautje! Heb jij iemand in je omgeving die de afgelopen maanden heeft lopen zwoegen voor het opzetten van een eigen onderneming? Laat zien dat je trots bent en verras met Bloompost!

Stuur openingscadeau bedrijf per post

Als een ondernemer met eigen zaak sta je er vaak alleen voor. Hoe leuk zou het zijn als jij diegene eens in het zonnetje zet? Vooral als diegene net zijn of haar eigen bedrijfje heeft geopend. Dit is een echte mijlpaal in iemand carriere. En mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

Iemand verrassen met een eigen bedrijf cadeau is met Bloompost zo gedaan. Bij ons is bestellen niet alleen leuk en gemakkelijk, maar ook snel. Als je vandaag besteld, kan je cadeau al morgen geleverd worden. Onze cadeaus worden (bijna) allemaal geleverd door de brievenbus. Bezorging is dus bijna altijd gegarandeerd. Ook leuk: stuur het cadeautje naar jezelf, en geef het persoonlijk aan de kersverse ondernemer.

Stuur een cadeau eigen bedrijf via BloomPost

- Origineel openingscadeau bedrijf

- Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

- Stevig en stijlvol verpakt

- Keuze uit veel toffe wenskaarten

- V.a. € 3,95 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Bloemen als cadeau voor iemand die een eigen zaak opent

Eén ding is zeker: bloemen zijn altijd een goed idee! Al helemaal als cadeau voor een eigen bedrijf. Met een verse bos geurende brievenbusbloemen op (het thuis)kantoor zal de kersverse ondernemer zin hebben om aan de slag te gaan! Ons Sweety boeket heeft heerlijk geurende seizoensbloemen met 9 dagen vaasgarantie. Vers van de kweker! Net als deze Pretty Pink trouwens..

Liever een boeket geven dat nooit verwelkt? Ons Silky Twist boeket bevat een combinatie van zijden en droogbloemen en steelt zeker de show! Ook onze andere droogbloemen cadeaus zijn perfect als cadeau voor iemand die een eigen zaak opent. Ze blijven namelijk super lang mooi! Van een kleine attentie zoals de BlooMemory tot een prachtig droogboeket als onze Chatmant Deluxe.

Groen cadeau nieuw bedrijf

Op zoek naar een groen cadeau voor de opening van een bedrijf? Geef een van onze planten! Een plant is letterlijk een groen cadeau, maar gaat bij goede verzorging ook maandenlang mee. Een leuke nieuwe groene collega voor de startende ondernemer. Met de Geldboom wens je iemand geluk en met de Frisse Wind een frisse start. Welke kies jij?

Het starten van een eigen bedrijf is gerust een mijlpaal te noemen. Het perfecte cadeau voor het vieren van mijlpalen is een brievenbusboompje. Het boompje groeit dan namelijk ‘mee’ met de nieuwe uitdaging. Zo staat de Berkenboom symbool voor een nieuw begin en biedt dit boompje doorzettingsvermogen, vernieuwing en liefde. What more do you need?!

Cadeau eigen bedrijf sturen met BloomPost

De leukste eigen bedrijf cadeaus vind je bij BloomPost: van (droog)bloemen tot planten en zelfs bomen. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een leuke wenskaart met lieve boodschap voor de ondernemer toe en jouw verrassing is compleet. Al vanaf € 3,95 sturen we jouw verrassing op naar de ontvanger. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.