Brievenbus Bloemen

Wij zijn de uitvinder van brievenbusbloemen: een super origineel en fleurig cadeau. Onze brievenbusbloemen komen vers van de kweker, hebben 9 dagen vaasgarantie en worden bezorgd door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn. Wie ga jij verrassen met een mooie bos?

De enige echte brievenbus bloemen

Het is gek maar waar: als de uitvinder van de brievenbusbloemen en brievenbus droogbloemen bezorgen wij al onze bloemen door de brievenbus. Verrassingseffect gegarandeerd, want niemand verwacht zo’n mooie bos (verse) bloemen door de brievenbus. Maar naast verrassend, maken onze brievenbusbloemen het ook makkelijker om bloemen te geven én ontvangen. Jij betaalt geen hoge verzendkosten en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Daarnaast zijn jouw brievenbusbloemen snel bezorgd. Wie ga jij verrassen?

Bloemen door de brievenbus, hoe werkt dat?

Hoe blijven jullie brievenbusbloemen zo vers? Die vraag krijgen we vaker! Daarom vertellen we je graag meer over ons geheim.

Vers van de kweker

De brievenbusbloemen van BloomPost komen dagvers van de kweker en gaan, zonder omwegen, direct naar de ontvanger. De bloemen gaan dus niet naar de veiling en hoeven ook niet te ‘wachten’ in de bloemenwinkel. Hierdoor besparen we enorm veel tijd, waardoor onze bloemen veel verser op transport gaan. Uiteindelijk kan de ontvanger hierdoor veel langer van zijn brievenbus bloemen genieten.

Bijzonder verpakt

Onze brievenbusbloemen worden bijzonder verpakt, namelijk in een gepatenteerde folie met microscopisch kleine gaatjes. De folie zorgt ervoor dat het vocht in de verpakking blijft en er maar een klein beetje zuurstof bij de brievenbusbloemen kan. Dit is precies genoeg om de bloemen in leven te houden, maar te weinig om ze door te laten groeien. Vervolgens vallen de brievenbuspost bloemen in slaap en kunnen ze tijdens hun reis vijf dagen lang zonder water en koeling. Als de ontvanger het brievenbusdoosje opent en de bloemen op de vaas zet, ontwaken de bloemen en staan ze nog ruim een week vers op de vaas.

9 dagen vaasgarantie

Nog niet helemaal overtuigd? Wij durven jou 9 dagen vaasgarantie te geven! Staan de bloemen onverhoopt korter? Dan sturen wij gewoon een nieuwe bos.

Aandacht voor de natuur

De verpakking van onze brievenbusbloemen heeft het FSC-keurmerk en door de gepatenteerde folie is er minimale waste van water en koeling. Onze brievenbus bloemetjes zijn daarom, naast dat brievenbuspost ook zorgt voor een lagere carbon footprint dan pakketpost, een duurzame keuze.

Grootste assortiment brievenbus bloemen en meer!

Je kunt bij BloomPost allerlei soorten bloemen laten bezorgen door de brievenbus: van een romantische rozen en Hollandse bos tulpen tot een gemengd boeket met exotische of boheemse twist en de mooiste seizoensbloemen. De keuze is enorm. Naast verse bloemen als brievenbus rozen en brievenbus tulpen hebben wij ook brievenbus droogbloemen die door de brievenbus bezorgd worden. Met deze trendy en duurzame boeketten bezorg jij iemand een blijvende herinnering. Wil je een keer iets anders cadeau geven? Bekijk dan onze collectie brievenbus cadeaus met allerlei op de natuur geïnspireerde cadeaus, waaronder planten- en bloemenpuzzels, wall art, bollen en zaden en luchtplantjes. En wist je dat wij zelfs bomen door de brievenbus verzenden? Echte brievenbus bomen!

Met liefde verpakt

Een pakketje gevuld met een bijzondere inhoud… dat is het zeker! Maar we verpakken jullie cadeaus per post ook met veel liefde. Zo versturen wij jouw bloemen in een stevig en stijlvol brievenbusdoosje. Wij zetten de puntjes op de i met chique zijdepapier, chrysal, bloemenvoeding en handige tips om de bloemen nog langer vers te houden. Met liefde verpakt noemen we dat! Mag het nog wat specialer? Voeg dan een van onze wenskaarten met persoonlijke boodschap en/of een extraatje toe aan jouw bestelling.

Bezorgd waar jij dat wilt

Wist je dat je onze brievenbusbloemen ook kunt versturen naar het buitenland? Naar Parijs, Dublin, Berlijn, Rome of toch naar Appelscha? Jij mag zeggen waar en wij regelen het. Onze brievenbusbloemen bezorgen wij in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Bloemen voor elke gelegenheid

Brievenbusbloemen versturen is altijd een goed idee! Want wie wordt er nou niet blij van een bloemetje? Zoek je bijvoorbeeld een sterkte cadeau, verjaardagscadeau, vriendschap cadeautje of iets leuks voor Moederdag of Valentijn? Zeg het met bloemen!

Brievenbusbloemen bestellen bij BloomPost

Wij zijn BloomPost: jouw favoriete online bloemist voor de enige echte brievenbusbloemen. Of je nu een bos rozen, bos tulpen of geboorte boeket koopt, je kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit en 100% versgarantie. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen al bezorgd. Jouw brievenbus boeket last-minute laten bezorgen is dus geen probleem. Wil je brievenbusbloemen bestellen, maar heb je nog vragen? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze contactpagina of neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!