• Home
  • >
  • Droogbloemen boeketten

Droogbloemen boeketten

Nieuw bij BloomPost: droogbloemen boeketten! Verras jezelf of een ander met de mooiste droogbloemen. Al onze droogboeketten zijn met zorg samengesteld door onze bloemist Tommy en worden geleverd inclusief handige stylingtips. Een duurzaam en uniek cadeau dat jarenlang meegaat! Wie ga jij verrassen?

Origineel droogbloemen cadeau

Op zoek naar een echt origineel cadeautje? Bij BloomPost heb je de mooiste droogboeketten, het perfecte cadeau voor elk geefmoment. Of je iemand nou wilt feliciteren, bedanken of gewoon zomaar wilt verrassen: doe het met de droogbloemen boeketten van BloomPost! Onze bloemist Tommy heeft speciaal voor jou de mooiste droogbloemen geselecteerd en al onze droogboeketten worden geleverd inclusief handige stylingtips. Extra leuk voor de ontvanger (of jezelf!)!

Droogbloemen boeketten voor elk geefmoment!

Bij BloomPost hebben wij het perfecte droogboeket voor elke gelegenheid! van vrolijke boeketten met bonte kleuren tot neutrale droogbloemen, samengebonden in een rustig boeket. Welke kleur je ook kiest, onze droogbloemen boeketten zijn een echte eyecatcher in je interieur! Het perfecte cadeau als je iemand een duurzame en unieke verrassing wilt sturen. Bestellen bij BloomPost is een eitje: kies je droogboeket (groot of klein, bont of rustig), verstuur een extraatje mee (lekkere chocola) en kies je wenskaart met persoonlijke boodschap. Wij doen de rest!

Droogbloemen boeketten van BloomPost:

- Originele droogbloemen boeketten

- Inclusief stylingtips van onze bloemist Tommy

- 100% glimlachgarantie

- Stevig verpakt

- Duurzaam cadeau

- Keuze uit veel leuke wenskaarten

- € 5,95 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Geef een blijvende herinnering met droogboeketten

De droogbloemen van BloomPost zijn met zorg geselecteerd door onze bloemist Tommy, en van de beste kwaliteit! Bloemen drogen is de perfecte manier om een bloem te vereeuwigen. Droogbloemen blijven super lang mooi. Van zo’n mooi boeket droogbloemen kan de ontvanger dus jarenlang genieten. Je geeft met onze droogboeketten een blijvende herinnering cadeau. Een echte duurzame verrassing!

Wij bezorgen de droogboeketten bij de ontvanger thuis in losse bosjes. Op deze manier kan de ontvanger er zelf een mooi boeket van schikken. Stijlvol in een mooie grote vaas, maar ook leuk om over kleine vaasjes te verdelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van kleurrijke droogbloemen tot rustige boeketten

Van droogboeketten met kleur, zoals onze Colour Fest tot rustige droogbloemen boeketten als de Natural Beauty: bij BloomPost vind je het allemaal. Wil je bijvoorbeeld iemand opfleuren met een droogboeket? Wens iemand dan een zonnige dag met onze Sunny Day Deluxe. Wil je iemand wat liefs sturen? De French Kiss is een prachtig roze-beige boeket dat zeker de show steelt. Een cadeau voor iemand met stijl? Onze Bohemian Chic Deluxe is een echte eyecatcher!

Onze droogboeketten zijn in twee formaten verkrijgbaar: een normaal boeket en een droogboeket Deluxe. Laatstgenoemde is een grote en flamboyante versie. Een feestje om te krijgen!

Klein maar fijn: brievenbus droogbloemen

Naast onze collectie droogbloemen boeketten hebben we ook een uitgebreid assortiment aan brievenbus droogbloemen: de leukste droogbloemen cadeaus geleverd door de brievenbus! Wat dacht je van onze BlooMemory, een houten plankje met de mooiste droogbloemen én plek voor jouw wenskaart. Op zoek naar een brievenbus droogbloemen boeket? De BloomPosy Pastel is een echte sfeermaker!

Service van BloomPost

Droogbloemen boeketten bezorgen is leuk en gemakkelijk met BloomPost. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste droogbloemen, inclusief stylingtips van onze bloemist Tommy. Dus geef een droogboeket cadeau en een glimlach is gegarandeerd! En stiekem is onze collectie droogboeketten ook perfect om jezelf eens mee te verrassen. Ook voor onze droogboeketten geldt: voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za).

Psst… bekijk ook onze gehele droogbloemen collectie, inclusief brievenbus droogbloemen!