NIEUW: Spa & Wellness pakket

Tover iemands badkamer om tot een echte spa!

Nieuw bij BloomPost: Spa & Wellness pakket. Met dit toffe cadeau tover je iemands badkamer om tot een echte spa. De bos eucalyptus met rozemarijn, handgemaakte boszeep, een zakje lavendel én het washandje zorgen samen voor een heerlijk spa-gevoel in de badkamer. Het ideale wellness cadeau voor iemand die wel een ontspanningsmomentje kan gebruiken.

[{

De kracht van eucalyptus uit het wellness pakket

De bladeren van de eucalyptustakken zijn niet alleen stijlvol groengrijs, maar ze verspreiden ook een sterke, frisse geur. Deze geur heeft een therapeutische werking voor een ontspannen geest en lichaam. Dat maakt dat eucalyptus veel gebruikt wordt in spa en wellness centers. Daarnaast doet ook veel goeds voor je longen en luchtwegen. De geur van eucalyptus kan je verlichting bieden en je luchtwegen openen bij verkoudheid. Bovendien wordt eucalyptus veel gebruikt in de sportwereld, het ontspant namelijk je spieren en gewrichten, waardoor de kans op een blessure kleiner wordt.

wellness

Het geheim van rozemarijn

Het kruid rozemarijn heb je vast wel eens geroken, het is een veel voorkomende plant in Nederlandse tuinen en keukens. Rozemarijn heeft heilzame en gezonde eigenschappen en de geur is zeer sterk en kruidig. Rozemarijn wordt vooral gebruikt voor versterking van het geheugen en ook om de bloedsomloop te stimuleren. Al met al zorgt rozemarijn voor activatie: het geeft je energie voor een nieuwe dag!

De bos eucalyptus en rozemarijn uit dit wellness pakket zal zorgen voor een heerlijke geur in de badkamer. De bos kan worden bevestigd aan of dicht bij de douchekop. Zodra je de warme douche aanzet en het gaat stomen, zal de sterke geur vrijkomen.

Ook in het wellness pakket: bijzondere boszeep

De zeep in dit wellness pakket komt van Botma & van Bennekom, een zeepatelier in Arnhem. Alle zepen uit dit atelier bestaan uit natuurlijk en biologische ingrediënten en worden met de hand gemaakt. Hoe bijzonder! De zeep uit het Spa & Wellness pakket is een boszeep met rozemarijn, eucalyptus en cederhout. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke aardse bosgeur. De groene klei in de zeep heeft een zuiverende werkingen en bevat goede mineralen.

De zeep kan onder de douche, naast de wasbak of voor het reinigen van je gezicht worden gebruikt. Tip: gebruik hiervoor het meegeleverde scrubwashandje. Een waren sensatie voor je huid!

wellness

Ruik de rust

Last but not least vind je in ons Spa & Wellness pakket een zakje lavendel. Lavendel is niet alleen prachtig van kleur, maar heeft ook een kalmerend en rustgevend effect. De geur van lavendel zorgt ervoor dat jouw spieren en zenuwen ontspannen en ook zou dit kruid het gehalte aan stresshormonen in het bloed verlagen. Bovendien is de smaak van lavendel ook lekker en wordt het veel gebruikt in thee. In ons wellness pakket vind je een linnen zakje met lavendel. Hang deze op in je badkamer of ergens anders in huis voor een heerlijke geur.

wellness

Het Spa & Wellness pakket is een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Zo kun je dit wellness pakket geven voor een verjaardag, housewarming of om iemand beterschap te wensen. De ontvanger zal zeker verrast zijn én – na gebruik – ontspannen!