Eco-friendly kaartje

Trots op onze nieuwe eco-friendly wenskaarten! Vanaf nu drukken wij elk kaartje op papier gemaakt met onze eigen bloem- en plantresten. Alles voor een groenere wereld! πŸ˜„

[{

❀❀❀

Kaarten gemaakt van onze eigen bloem- en plantresten

Met een kaartje kun je je cadeau persoonlijker maken en een lieve boodschap achterlaten. Extra leuk: met onze nieuwe eco-friendly wenskaarten stuur je nu niet alleen iets liefs, maar ook iets groens! Als je goed naar het kaartje kijkt, zie je zelfs de bloemenvezels nog zitten. Juist door dit effect hebben de kaarten een hele natuurlijke look. Tof!

❀❀❀

Van bloemenafval tot kaartje

Op onze productievloer hebben we regelmatig te maken met bloemenafval. Een losgelaten bloem of blad, stelen die iets korter geknipt moeten worden, of bloemen die iets minder mooi zijn en niet meer verkocht kunnen worden. Dit vinden wij natuurlijk zonde en daarom zetten wij ons bloemenafval nu in voor de productie van onze kaarten. Een win-win situatie. 

Hoe doen we dit?

Eens per week verzamelen we al ons bloemenafval en dit sturen we naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van mooie producten met bloemenafval. Een paar dagen later ontvangen we dan het papier met het verwerkte bloemenafval erin. Voor 1 kg papier wordt 1 kg bloemenafval gebruikt. Dit papier stoppen wij vervolgens in onze printer waarmee we onze kaartjes drukken. Voilà: zo maken we eco-friendly kaartjes bij al jullie cadeaus!

 

Of je nou kiest voor een verjaardagskaart, een kaartje om iemand te bedanken of één om iemand een hart onder de riem te steken: hij is gemaakt met bloemen & een heel veel liefde. 

Samen de wereld groener maken! 🌸

[{