Denken aan

Er zijn veel situaties waarin je aan iemand kunt denken. Je wilt iemand een steuntje in de rug geven, je mist iemand of je wilt simpelweg laten weten dat je aan diegene denkt. Wij hebben de liefste denken aan cadeaus, gewoon door de brievenbus! Wie stuur jij iets liefs per post?

Denken aan cadeau

Er zijn ontelbaar veel redenen om een Bloompost cadeautje te geven: een verjaardag, nieuwe woning, nieuwe baan of diploma. Vrolijke momenten die een verrassing verdienen. Echter, ook juist in minder leuke tijden is het belangrijk om iemand te laten weten dat je aan diegene denken. Een steuntje in de rug, een hart onder de riem. Wij hebben een ruim assortiment aan denken aan cadeaus en helpen je graag om iemand een bijzondere attentie te sturen.

Aan wie denk jij?

Het is belangrijk om op z’n tijd eens te laten merken dat je aan iemand denkt. Diegene voelt zich gewaardeerd en zal daardoor een glimlach op zijn of haar gezicht krijgen. Dit kan een spontane verrassing zijn, maar ook een kleine attentie omdat diegene door een moeilijke tijd gaat. Bij BloomPost hebben we verschillende denken aan cadeaus die geschikt zijn om iemand wat liefs te sturen. Al onze cadeaus worden stevig en stijlvol verpakt, en zullen de ontvanger een speciaal uitpakmoment bezorgen.

- Originele denken aan cadeaus

- Stevig en stijlvol verpakt

- Met aandacht voor de natuur

- Keuze uit veel lieve wenskaarten

- V.a. € 3,99 verzendkosten

- Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)

Denken aan cadeaus voor moeilijke momenten

Wil je iemand sterkte wensen in een moeilijke tijd? Bijvoorbeeld na het verliezen van iemand of na een heftige operatie? Dat doe je het beste met BloomPost. Wij hebben de liefste denken aan cadeaus. Een echt steuntje in de rug tijdens een lastige periode. Stuur ons Lichtplantje naar iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Ook onze BlooMemory is een geschikt denken aan cadeau. Prachtige droogbloemen en een lief kaartje. We hebben namelijk ook een ruim assortiment aan wenskaarten om iemand bemoedigende woorden mee toe te spreken. De BlooMemory Candle is ook een mooi denken aan cadeau. Naast de droogbloemen en wenskaart, vind je ook een kaarsje op dit houten plankje. 

Ken je ons Shine a Light denken aan cadeau aan? Perfect als je wilt laten weten dat je aan iemand denk. Met dit hippe lieve cadeau creeër je een warm gevoel.

Denken aan cadeaus voor andere gelegenheden

Er zijn ook genoeg andere momenten dat je aan iemand denkt, en dat graag wil laten weten. Een spontane verrassing om te laten weten dat je iemand waardeert. Een bos bloemen is hiervoor altijd geschikt. Onze unieke bossen zijn mooi, kleurrijk en hebben 9 dagen versgarantie. Onze persoonlijke favorieten: de Sweety en Fancy. Ook de Gemixte Rozen is een extra verrassing door de brievenbus én perfect als denken aan cadeau!

Service van BloomPost

De liefste denken aan cadeaus vind je bij BloomPost: laat zien dat je iemand waardeert. Origineel is jouw cadeau zeker. Voeg een lieve kaart met persoonlijke boodschap toe. Al vanaf € 3,99 sturen we jouw attentie op naar de ontvanger. Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen bezorgd (ma-za). Nog vragen? Of wil je tips over welk denken aan cadeau je het beste kunt versturen? Neem contact met ons op.