vrouwendag

5 redenen om Vrouwendag bloemen te sturen

Op woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag om stil te staan bij de rechten van vrouwen en gendergelijkheid. En wist je dat Internationale Vrouwendag in veel landen een officiële feestdag is? Vrouwen worden dan verrast met vrouwendag bloemen of een ander cadeautje. Een uitstekend idee, vinden wij bij BloomPost. Wij helpen je graag om een powervrouw te verrassen! πŸ’ͺ

Extra leuk: Speciaal voor deze dag besteden wij aandacht aan Hidden Girls. Een project van de Move Forward Foundation met als doel de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van vrouwen in opvanghuizen te verbeteren. Kies tussen 1 en 8 maart één van onze powervrouw kaarten bij je cadeau en je doneert automatisch €1,00 aan Hidden Girls. Lees er alles over op onze actiepagina.

Waarom en naar wie kan je vrouwendag bloemen sturen?
 

1. Je kent een echte powervrouw!

Een vrouw die alles kan, we hebben er allemaal wel één in ons leven. Je moeder die altijd paraat staat, je beste vriendin op wie je blind kan vertrouwen of je collega die altijd alles onder controle heeft. Internationale Vrouwendag is een uitgelezen kans om deze powervrouw eens in het zonnetje te zetten.

powervrouw

2. Bloemen voor vrouwendag hebben een groot verrassingseffect

Bloemen voor Vrouwendag sturen is een super origineel idee! Waar Internationale Vrouwendag in veel landen een officiële feestdag is, is de traditie om vrouwen te verrassen in Nederland nog redelijk onbekend. Waarom je het dan toch moet doen? Jouw Vrouwendag bloemen zullen een extra groot verrassingseffect hebben! Op dagen als Moederdag of een verjaardag, verwachten vrouwen stiekem al dat ze iets krijgen. Maar ziet jouw moeder, zus of beste vriendin op 8 maart een BloomPost pakketje op de deurmat liggen, zijn ze 100% verrast!

3. Je wil iemand al een tijdje op een speciale manier verrassen

We kennen het allemaal wel, je wil iemand bedanken of laten weten dat je aan diegene denkt. Toch komt het er vaak niet van, of vind je niet het juiste moment. Sla dan je slag op woensdag 8 maart en stuur deze bijzondere vrouw in jouw leven een bos vrouwendag bloemen. Surprise!🧑

bloemen

4. Zet een vrouw op de werkvloer in het zonnetje

Vrouwen worden ook anno 2023 nog vaak ondergewaardeerd op de werkvloer. Des temeer een reden om je vrouwelijke collega’s eens in het zonnetje te zetten op Internationale Vrouwendag. Stuur je collega een mooie bos Vrouwendag bloemen door de brievenbus en laat zien dat je haar waardeert!

5. The girl in the mirror

Jij mag er zijn!😍 En precies daarom is woensdag 8 maart niet alleen een mooie dag om een andere vrouw te verrassen, maar ook... jezelf! Bestel een bos vrouwendag bloemen voor jezelf en geef kleur aan je woonkamer. Een pakketje waardering voor jezelf: you go girl!

 

Bekijk hieronder onze tips voor brievenbus bloemen in combinatie met een powervrouw kaart πŸ‘‡πŸΌ

 

❀ Sweety brievenbus boeketje ❀

sweety

 

❀ Brievenbus bloemen voorjaar β€

voorjaarsbloemen

 

❀ BloomWoody droogbloemen ❀

bloomwoody

 

❀ Silky zijden boeketje ❀

silky

 

❀ BloomParty β€

bloomparty