5 redenen om droogbloemen te kopen!

Dé trend van dit moment: gedroogde bloemen. Bij BloomPost hebben we ze in verschillende vormen, kleuren en maten. De droogbloemen zijn gemakkelijk te stylen. Je kunt ze combineren met een vers boeket, verdelen in verschillende vaasjes of prachtig decoreren in een mooie vaas. Onze bloemist Tommy vertelt je in onderstaande video hoe jij je droogbloemen het beste kunt stylen.

 

 

----

Waarom droogbloemen als cadeau?

 

1. Droogbloemen blijven heel lang mooi

Vergeleken met een vers boeket, blijven droogbloemen heel lang mooi. De bloemen zijn dus erg duurzaam en kunnen gedurende een lange periode gebruikt worden. Je kan de droogbloemen ook ‘upcyclen’. Je kunt ze in een mooi glazen fotolijstje plaatsen, of bijvoorbeeld achter een transparant telefoonhoesje. Dit geeft een heel tof effect.

 

2. Droogbloemen kun je gemakkelijk decoreren

Heb je geen groene vingers? No worries! Met droogbloemen is het makkelijk om het boeket mooi te schikken. Leuke tip: verzamel je mooiste vaasjes en verdeel de droogbloemen over de vaasjes. Je krijgt een speels effect en het staat prachtig in je woonkamer! Ga los en maak de mooiste creaties met onze droogbloemen! Of nog leuker: geef een droogbloemen boeketje cadeau!

 

bloomposy-droogbloemen

 

3. Droogbloemen door de brievenbus, dus duurzamer

Een pakket ophalen bij het postkantoor omdat je niet thuis was? Dit is met BloomPost verleden tijd. Al onze droogbloemen cadeaus worden via de brievenbus bezorgd. Geen probleem dus als de ontvanger niet thuis is! Omdat er geen bezorging per pakketpost nodig is, zorgt dit voor een lagere carbon footprint. We willen onze klanten inspireren om duurzamere keuzes te maken. Een leuk cadeau opsturen, zoals de BlooMemory, een brievenbus pakketje droogbloemen? Kies voor BloomPost en werk mee aan een groenere wereld!

 

4. Oneindig veel kleuren, maten en soorten droogbloemen

Droogbloemen zijn er in veel verschillende variaties. Hou je van een bont boeket droogbloemen met veel kleur? Of ga je liever voor simpele en natuurlijke droogbloemen. Alles is mogelijk!

 

bloomemory-droogbloemen

 

5. Het hele seizoen door droogbloemen

Geen last van seizoen gerelateerde items! We hoeven geen rekening te houden met seizoen relateerde bloemen. Alles is voorradig en afgestemd op het seizoen.

 

Bekijk ons assortiment droogbloemen hier >>