Inloggen
Waarmee mag ik je helpen?

Bjorn van het accountteam staat voor je klaar. Hij vertelt graag meer over de mogelijkheden en cases op het gebied van DM, loyalty, relatiebeheer, marketing acties en sales.

Heb je vragen, wensen of wil je een proefbos ontvangen? Laat het ons weten via telefoonnummer 026 303 1930 of stuur even een mailtje

Waarmee mag ik je helpen?
Bezorg een onvergetelijke indruk

Onze bloemen zijn al bijzonder, maar je kunt ze nóg specialer maken door de bloemen een 'gezicht' te geven. Van verpakking en wenskaart helemaal in stijl van jouw bedrijf tot het toevoegen van allerlei leuke extra's. Samen creëren we iedere keer weer iets bijzonders.  

Bezorg een onvergetelijke indruk
Actiematige campagnes

Ben je op zoek naar een ludieke marketingactie? Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van joint promotions en hebben diverse marketingacties voor retailers, e-tailers en uitgeverijen opgezet. We sparren graag samen met jou over de mogelijkheden om een spraakmakende actie op touw te zetten. 

Actiematige campagnes
9 dagen vaasgarantie

Wij bezorgen uitsluitend de allerbeste kwaliteit bloemen, vers van het land en altijd maatschappelijk verantwoord. Dankzij onze bijzondere verpakking geniet de ontvanger extra lang van de bloemen: we bieden 9 dagen vaasgarantie! Benieuwd naar het geheim?

9 dagen vaasgarantie
Wat het budget ook is

Wij vinden altijd een passende oplossing. Van één ding kun je zeker zijn. De ontvanger is ongekend verrast en het door jou geïnvesteerde budget zorgt voor de perfecte verbinding tussen jou en de ontvanger.

Wat het budget ook is
Razendsnel bestellen

Met een login kun je razendsnel en op rekening bestellen. We kunnen ook nog een stapje verder gaan met een compleet ingerichte VIP-login. Ideaal voor contact centers of bedrijven met meerdere vestigingen. Gratis bij afname van > 350 bossen per jaar. Compleet naar wens ingericht met wenskaarten in eigen design, multiple login, kostenplaatstoerekening, tekstselectie etc.

Razendsnel bestellen
Leading the online flower revolution

Of je nu één bos voor de verjaardag van een medewerker wilt versturen, of een mailing van 50.000 bossen verspreid over 10 landen door heel Europa. Wij verzorgen de bossen tegen de best mogelijke kwaliteit en prijs.

BloomPost is ontstaan in 2014 en sinds die tijd hebben we vele bedrijven aan ons weten te binden. We helpen dagelijks met veel liefde om de relaties van onze opdrachtgevers met hun klanten en werknemers te versterken.

En met succes. BloomPost is één van de snelstgroeiende bloemenbedrijven van Europa. Maar... de belangrijkste graadmeter voor ons blijft de beleving van de ontvanger. Bekijk hier de reacties van ontvangers.

We nodigen je graag uit om eens bij ons te komen kijken en te zien hoe we met een bijzondere club mensen met een groot bloemenhart dagelijks voor je aan de slag willen gaan.

Leading the online flower revolution

Wij werken onder andere voor :