Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
9 dagen versgarantie
Duurzaam cadeau door de brievenbus
4.5/5 12899 Beoordelingen

Bezorgd waar en wanneer jij wilt

Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd

Wil jij morgen al iemand verrassen? Bestel dan voor 22.00 uur en wij bezorgen jouw cadeau de volgende dag, op maandag t/m zaterdag. We bezorgen jouw pakketje al vanaf € 2,95.

Coronavirus

Als gevolg van de crisis rondom het coronavirus kunnen een aantal zaken anders lopen dan gewoonlijk, en kunnen er vertragingen optreden bij de bezorging binnen Nederland en naar het buitenland.

Je cadeau naar het buitenland versturen

Alle internationale bestellingen voor brievenbusbloemen worden verwerkt door PostNL en zijn partners. Onze boeketten en planten bezorgen we alleen in Nederland en België. De verzendkosten voor internationale brievenbusbloemen bestellingen bedraagt € 9,95. De bloemen worden bezorgd in: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, en Zweden.

Liever in de toekomst bezorgen?

Bang om die ene verjaardag over drie maanden te vergeten? Je kunt zelf je verzenddatum kiezen, tot ver in de toekomst.

Ontvanger hoeft niet thuis te zijn

Dankzij de slimme verpakking, worden Brievenbusbloemen door de postbezorger in de brievenbus bezorgd. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn! Uiteraard krijgen wij een kamerplant of boeket niet door de brievenbus. Deze zal door onze lokale koeriers afgeleverd worden.

Vers en goed beschermd tijdens transport

Wij verpakken jouw verrassing in een bij de gelegenheid passende verpakking die bovendien de bloemen goed beschermt. Meer weten hoe het kan dat we 9 dagen versgarantie geven? Lees meer.

Te kleine brievenbus?

Brievenbusbloemen passen door bijna iedere brievenbus. Zo heel af en toe komt het voor dat iemand een mini brievenbus heeft. In dat geval belt de postbode aan. Mocht diegene niet thuis zijn, kan de bezorger ervoor kiezen om het pakketje bij de buren of een afhaalpunt af te geven.

roze-rozen-brievenbus-bloemen